«Με στεναχωρεί η κάρτα του Παντελάκη»

Ο τεχνικός του ΠΑΣ, Αργύρης Γιαννίκης, στάθηκε στην κίτρινη του Παντελάκη στο 4-1 επί της Κέρκυρας.

Μετά το άνετο 4-1 κόντρα στην Κέρκυρα, ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα Αργύρης Γιαννίκης, δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη. Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και σε ένα ημίχρονο με σχετικά μικρό καθαρό χρόνο παιχνιδιού πετύχαμε τρία γκολ, μας ακυρώθηκε ένα και είχαμε και 3-4 ακόμα φάσεις. Ήμασταν λίγο νωθροί για μερικά λεπτά στα αμυντικά καθήκοντα και από σπόντα δεχτήκαμε το 2-1. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ένα τέταρτο που δεν είχαμε τον έλεγχο της μπάλας κι εκεί απειληθήκαμε 1-2 φορές από τον αντίπαλο. Μετά το 4-1 το παιχνίδι είχε τελειώσει, αλλά είχαμε τον έλεγχο και θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλο τέρμα.

Αυτό που με στενοχωρεί σήμερα είναι η κάρτα του Νώντα Παντελάκη που συμπλήρωσε 4 (σ.σ. εκτίει αναγκαστικά με τον Καραϊσκάκη, αφού δεν μπορεί να γίνει επιλογή καθώς τελειώνει η κανονική περίοδος). Και στη Δράμα πήραμε κάρτες που μπορούσαμε να τις αποφύγουμε. Θα μας λείψει ο Παντελάκης κι αυτό με στεναχωρεί σήμερα. Κάναμε το καθήκον μας, κερδίσαμε, συγχαρητήρια και πάλι στους παίκτες και συνεχίζουμε».

Για το αν του δόθηκε η ευκαιρία για συμπεράσματα, καθώς έκαναν 2 παίκτες ντεμπούτο και πήραν χρόνο συμμετοχής και παίκτες που προέρχονταν από τραυματισμό, όπως ο Ελευθεριάδης:
«Ήρθαν παίκτες από τραυματισμούς που πρέπει να φορμαριστούν και δεν είναι εύκολο αυτό για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Πιστεύω ότι όλοι όσοι έπαιξαν τα πήγαν καλά. Σίγουρα θα υπήρχε μία κόπωση, όπως στον Λάσα, που ήταν φυσιολογική. Τα συμπεράσματα, αν συγκρίνω τα ματς με την Καλαμαριά εδώ ή το α’ ημίχρονο στη Νέα Τρίγλια, πιστεύω ότι εξελιχθήκαμε σε ό,τι αφορά τον έλεγχο του παιχνιδιού, τις αντεπιθέσεις κτλ. Στο α ημίχρονο ήμασταν λιγάκι νωθροί σε 1-2 περιπτώσεις, αλλά δεν είναι εύκολο να βγάζεις ευκαιρίες με καλά οργανωμένο αντίπαλο στο μισό του γήπεδο ή και πιο πίσω, αλλά βγάλαμε αρκετές στο α’ μέρος που είχε χαμηλό ρυθμό. Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, σήμερα πήραμε τους 3 βαθμούς σ’ ένα παιχνίδι που εσείς το θεωρείτε εύκολο, αλλά για έναν ποδοσφαιριστή δεν είναι τόσο εύκολο όπως φαίνεται. Αυτό που μετράει όμως όταν κάνεις πρωταθλητισμό είναι οι νίκες, την κάναμε και τώρα κοιτάμε μπροστά».

Last modified onΚυριακή, 08 Μάρτιος 2020 22:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep