Γκώνιας - Παναιτωλικός... 1-10!

Τις μεγαλύτερες σε έκταση ήττες της προπονητικής του καριέρας έχει υποστεί από τον Παναιτωλικό ο Τάκης Γκώνιας Τις μεγαλύτερες σε έκταση ήττες της προπονητικής του καριέρας έχει υποστεί από τον Παναιτωλικό ο Τάκης Γκώνιας

Δύο εκτός έδρας 5αρες έχει πετύχει ο Παναιτωλικός κόντρα σε ομάδες του Τάκη Γκώνια και μάλιστα την περασμένη σεζόν οι Αγρινιώτες τον... απέλυσαν από την Καλλιθέα.

[googlead][/googlead]

Την προηγούμενη φορά που είχε δεχτεί πέντε γκολ από τον Παναιτωλικό ομάδα του Τάκη Γκώνια, ο Βοιωτός τεχνικός απολύθηκε... Μάλιστα, και τότε έτυχε να υποστεί τη βαριά εντός έδρας ήττα στο 8ο κατά σειρά επίσημο παιχνίδι από την αρχή της περιόδου...

Ηταν 14 Δεκεμβρίου 2016, όταν η Καλλιθέα υποδέχτηκε τους Αγρινιώτες στο "Ελ Πάσο". Με τους Μαρκόφσκι και Ρόσα να σημειώνουν από δύο γκολ (το άλλο το είχε πετύχει ο Κλέσιο) ο Παναιτωλικός του Γιάννη Ματζουράκη προηγήθηκε 0-5 και απλώς μείωσε στο φινάλε ο Μάκο. Τρεις μέρες αργότερα (17/12/2016) ανακοινώθηκε η απόλυση του Τάκη Γκώνια από την Καλλιθέα.

Την Πέμπτη (30/11) η νέα ομάδα του Τάκη Γκώνια, ο Εργοτέλης, δεν πέτυχε ούτε το γκολ της τιμής. Ο Βοιωτός κόουτς δέχτηκε πάλι 5 τέρματα από τον Παναιτωλικό στην 3η αγωνιστική φάσης ομίλων κυπέλλου με τη διαφορά ότι καθόταν στον αντίπαλο πάγκο αυτή τη φορά ο Μάκης Χάβος και τα τέσσερα τέρματα των φιλοξενούμενων επιτεύχθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο (ενώ πέρυσι στο πρώτο).

Από τους σκόρερ κοινοί παρανομαστές των δύο αγώνων είναι οι Κλέσιο και Ρόσα. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι οι δύο βαριές ήττες από τον Παναιτωλικό είναι και οι μεγαλύτερες σε έκταση που έχει υποστεί στην προπονητική του καριέρα ο Βοιωτός κόουτς. Και πλέον φτάσαμε ύστερα από δύο αναμετρήσεις στο Γκώνιας - Παναιτωλικός... 1-10!

[googlead][/googlead]

 

Last modified onΠαρασκευή, 01 Δεκέμβριος 2017 11:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep