Αφήνει τη Λιρς ο Σάμι

Δημόσια τοποθέτηση από τον μεγαλομέτοχο του Εργοτέλη, Μάγκετ Σάμι στην οποία επιβεβαιώνει την αποφασή του να αποχωρήσει από τα διοικητικά δρώμενα της Λιρς.

Την απόφαση του να αποχωρήσει από τη διοίκηση της Λιρς έκανε γνωστή μέσω τοποθετησής στην σελίδα του στο facebook, ο μεγαλομέτοχος του Εργοτέλη Μάγκετ Σάμι.

Το αφεντικό των Κρητικών επιβεβαίωσε πως ήδη βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με υποψήφιους αγοραστές, καλώντας τον κόσμο της βελγικής ομάδας να είναι στο πλευρό του συλλόγου σε αυτές τις στιγμές, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως κάνει οτι είναι καλύτερο για το μέλλον της. Ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας εξέφρασε, μάλιστα, την προτίμησή του στα κιτρινόμαυρα, παραθέτοντας ως παράδειγμα τόσο την ομάδα του στην Αίγυπτο, Γουάντι Ντέγκλα, όσο και τον Εργοτέλη.

Στον μεταγραφικό τομέα, πιθανότατα θα αποκτηθεί ένας εκ των Ελίας και Τζόε, χωρίς ωστόσο προς το παρόν να έχει διαρρεύσει ποιος από τον Βέλγο μέσο και τον Αμερικάνο επιθετικό αντίστοιχα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Τάκη Γκώνια. Πέραν της μίας προσθήκης οι Κρητικοί θα κινηθούν για τη μεταγραφή τουλάχιστον ενός ακόμα παίκτη.

Η αποστολή των "κιτρινόμαυρων" το Σάββατο (9/9) επιστρέφει στο Ηράκλειο από το Καρπενήσι όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ την Τρίτη (12/9) θα αρχίσει η μετακόμιση της νεοσύστατης ΠΑΕ Εργοτέλης στα νέα της γραφεία που θα βρίσκονται στην περιοχή της Ανάληψης.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 08 Σεπτέμβριος 2017 19:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep