Στον Πανηλειακό ο Γκοτσούλιας

Ο 27χρονος πρώην αμυντικός του Εργοτέλη ανακοινώθηκε από την ομάδα της Ηλείας.

Υπό τις οδηγίες του Νίκου Κουρμπανά θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Γιάννης Γκοτσούλιας, ο οποίος αποτελεί και επίσημα από την Τετάρτη (26/07) το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανηλειακού.

Ο 27χρονος Πατρινός αμυντικός φόρεσε πέρσι τη φανέλα του Εργοτέλη, με τον οποίο και πανηγύρισε την άνοδο στη Football League, καταγράφοντας στη Γ’ Εθνική σε πρωτάθλημα και Κύπελλο 26 συμμετοχές. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανηλειακού:

«Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Γκοτσούλια.

Ο 27χρονος (γεννημένος στις 15/3/1990) Πατρινός αμυντικός μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Διαγόρα Βραχνεΐκων, προτού μετακομίσει στον Παναιγιάλειο, συνδέοντας το όνομα του με αυτό της ομάδας καθώς στο Αίγιο έμεινε για έξι συνεχόμενες σεζόν αγωνιζόμενος σε Δ’, Γ’ και Β’ Εθνική. Με τη φανέλα του Παναιγιάλειου όλα αυτά τα χρόνια, κατέγραψε στην Γ΄ Εθνική συνολικά 39 συμμετοχές και 2 γκολ και στην Β’ Εθνική 83 συμμετοχές και 2 γκολ.

Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του έμπειρου κεντρικού μέσου ήταν ο Εργοτέλης, στον οποίο αγωνίστηκε όλη την περσινή περίοδο και βόηθησε τους Κρητικούς να κατακτήσουν το πρωτάθλημα στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και να πάρουν την άνοδο στην Football League.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου βρέθηκε το πρωί στα γραφεία της ομάδας με τον μάνατζερ του, Στέλιο Βραδέλη για να επισημοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών. O Πανηλειακός καλωσορίζει τον Γιάννη στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία με τα ερυθρόλευκα».

Last modified onΣάββατο, 05 Αύγουστος 2017 14:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep