Στις 17/2 η ΔΣ του Ερασιτέχνη

Την επόμενη μέρα του Εργοτέλη θα αρχίσει να σχεδιάζει ο Ερασιτέχνης, στο ΔΣ που ορίστηκε στις 17/2.

Σε αυτό το ΔΣ θα συζητηθεί το πλαίσιο που θα κινηθεί ο Εργοτέλης τη νέα σεζόν. Αρχικά θα εξεταστούν οι κυρώσεις από την αποχώρηση της ΠΑΕ από τη Football League, δηλαδή, αν τα χρέη θα συνεχίσουν να υφίστανται, αλλά και για το αν υπάρξει η υποχρεωτική παρουσία στη Γ’ Εθνική για παραπάνω από μια χρονιά. Ηδη έχει κατατεθεί σχετικό ερώτημα στην ΕΠΟ και άπαντες αναμένουν την απάντηση, που θα κρίνει εν πολλοίς και την κατηγορία που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Εργοτέλης. Το ιδανικό σενάριο θα ήταν να αγωνιστεί η ομάδα στη μεγαλύτερη δυνατή κατηγορία, αλλά χωρίς το βάρος των χρεών.

Παράλληλα, θα συζητηθεί και το ενδιαφέρον παραγόντων που θέλουν να εμπλακούν διοικητικά στον Εργοτέλη και να αναλάβουν τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ηδη έχουν εκφραστεί θετικά γι’ αυτό το ενδεχόμενο οι Τζώρτζογλου, Βρέντζος, Στειακάκης, ενώ η πόρτα είναι ανοιχτή σε όσους θέλουν να βοηθήσουν.

Τέλος, στο τραπέζι θα τεθεί και το αγωνιστικό κομμάτι, δηλαδή το μέλλον των παικτών που ήταν στην ομάδα Κ19 και οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν δοθεί σε ομάδες με τη μορφή δανεισμού. Στόχος είναι να επιστρέψουν το καλοκαίρι στην ομάδα και να αποτελέσουν τη βάση για τη νέα σεζόν.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep