Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν θα έχουμε πρόβλημα»

Παρά την ήττα του Εργοτέλη από τον Απόλλωνα, ο Ανρέας Μπουχαλάκης εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ομάδα του θα ανέβει στη Σούπερ Λίγκα αν είναι αυτή που πρέπει στη συνέχεια.

Ο 21χρονος κεντρικός μέσος του Εργοτέλη μίλησε στον Athletic Radio 104,2 μιλώντας αρχικά για το ματς στη Ριζούπολη: «Πιστεύω ότι στα πρώτα 15 λεπτά ήμασταν νωθροί, δεν μπήκαμε στο παιχνίδι και στην συνέχεια μέχρι να καταλάβουμε πως δεχτήκαμε το πρώτο γκολ, φάγαμε και το δεύτερο. Στην συνέχεια του αγώνα ήμασταν καλύτεροι, κλείσαμε τον αντίπαλο και δείξαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από αυτό το παιχνίδι. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Πιερικό».

Για το κατά πόσο πιέζεται ο Εργοτέλης μετά την ήττα, απάντησε: «Σίγουρα, αν χάνεις και έτσι όπως έρχονται τα αποτελέσματα οι ομάδες σε πλησιάζουν. Έχουμε δείξει ότι είμαστε από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα». Για τις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του σχολίασε: «Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε. Αυτό είναι θέμα προπόνησης, προσπαθούμε καθημερινά και ο Μάρις μπαίνει τώρα στην ομάδα. Πιστεύω ότι αυτό το πρόβλημα θα λυθεί στα επόμενα παιχνίδια».

Last modified onΤρίτη, 05 Μάρτιος 2013 13:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep