Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανέτοιμα τα Γιαννιτσά

Ανέτοιμοι έδειξαν οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Γιαννιτσών που ηττήθηκαν με 3-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ανέτοιμοι έδειξαν οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Γιαννιτσών που ηττήθηκαν με 3-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ηττα με 3-0 για την Αναγέννηση Γιαννιτσών στα Γιάννινα από τους αναπληρωματικούς του ΠΑΣ.

Η Αναγέννηση Γιαννιτσών ηττήθηκε και στο δεύτερο της φιλικό αγώνα από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο προπονητής της ηπειρωτικής ομάδας χρησιμοποίησε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές για να διαπιστώσει την ετοιμότητα τους.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Γιώργου Φοιρού είχε κυρίως παθητικό ρόλο στο παιχνίδι με κάποιες αντεπιθέσεις που δεν δημιούργησαν ιδιαίτερο κίνδυνο για την εστία του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Μπράνα Ιλιτς έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τον ΠΑΣ Γιάννινα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα δύο φορές (50’ και 55’). Το σκορ άνοιξε ο Αυγενικού στο 13ο λεπτό.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Ταμπάσης, Πάντος, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Γανωτής, Αυγενικού, Κειτά, Παππάς, Κωστάκης, Γιάκος, Τοπούζης. Επαιξαν και οι: Φέγκρους , Ιωάννου , Νικλητσιώτης , Ίλιτς και Κοροβέσης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Καρδογλανίδης, Σκέμπης, Σερέτης, Σπαθάρας, Μπουτζίκος, Μπαξεβάνος, Ιορδανίδης, Τζούκιτς, Στεργίδης, Γιόγιος, Στεφανίδης.

ΠΗΓΗ: sportsioannina.gr

Last modified onΤετάρτη, 08 Αύγουστος 2012 21:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep