Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θέλω ΑΕΚ το συντομότερο»

Ο Παύλος Μητρόπουλος τόνισε πως θέλει να βρεθεί σύντομα στην ΑΕΚ και ελπίζει να τα βρουν οι διοικήσεις του Παναιτωλικού και της ΑΕΚ. Ο Παύλος Μητρόπουλος τόνισε πως θέλει να βρεθεί σύντομα στην ΑΕΚ και ελπίζει να τα βρουν οι διοικήσεις του Παναιτωλικού και της ΑΕΚ.

Ο Παύλος Μητρόπουλος μίλησε στο aek-live.gr για το θέμα της μεταγραφής του στην ΑΕΚ και εξέφρασε την ελπίδα να τα βρουν οι διοικήσεις των ομάδων και να μετακομίσει στους Κιτρινόμαυρους το συντομότερο.

«Ο Παναιτωλικός δεν είναι αρνητικός στην παραχώρησή μου, αρκεί να βρεθεί λύση όσον αφορά το οικονομικό. Ο κύριος Κωστούλας δεν θα έφραζε το μέλλον σε κανέναν ποδοσφαιριστή που επιθυμεί να ανέβει επίπεδο στην καριέρα του παίζοντας σε μία μεγαλύτερη ομάδα όπως η ΑΕΚ».

Ο Παύλος Μητρόπουλος είναι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που θέλει να εντάξει στο δυναμικό της η ΑΕΚ και βρίσκεται σε συζητήσεις με την διοίκηση του Παναιτωλικού. Ο 22χρονος μέσος της ομάδας του Αγρινίου μίλησε στο aek-live.gr για την υπόθεση της μετακίνησης του και την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

«Θέλω να έρθω στην ΑΕΚ το συντομότερο. Μακάρι η Ένωση να τα βρει με τον Παναιτωλικό».

Ο Παναιτωλικός θα βοηθήσει στο να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή;

«Ο Παναιτωλικός δεν είναι αρνητικός στην παραχώρησή μου, αρκεί να βρεθεί λύση όσον αφορά το οικονομικό. Η διοίκηση της ομάδας και ο πρόεδρος ο κύριος Κωστούλας είναι πολύ καλός άνθρωπος. Δεν θα έφραζε το μέλλον σε κανέναν ποδοσφαιριστή που επιθυμεί να ανέβει επίπεδο στην καριέρα του παίζοντας σε μία μεγαλύτερη ομάδα όπως η ΑΕΚ».

«Είναι ομάδα που χτίζεται και τα παιδιά με τα οποία δουλεύει ο κύριος Βλάχος δείχνουν ότι έχουν μέλλον. Παρακολούθησα την ΑΕΚ στο φιλικό με την Μπλάκμπερν και μου άρεσε πολύ, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο».

Υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες της Super League;

«Με έχουν πλησιάσει και άλλοι σύλλογοι, αλλά πάντα εγώ και ο μάνατζέρ μου τους στέλναμε στη διοίκηση του Παναιτωλικού. Έχω δεχτεί κρούση από Άρη, Πανιώνιο, Κέρκυρα, Γιάννενα. Προτιμώ όμως να πάω στην ΑΕΚ. Θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος σταθμός για να ανέβω επίπεδο στην καριέρα μου».

Εχεις αρχίσει να παρακολουθείς την ΑΕΚ;

«Είναι ομάδα που χτίζεται και τα παιδιά με τα οποία δουλεύει ο κύριος Βλάχος δείχνουν ότι έχουν μέλλον. Παρακολούθησα την ΑΕΚ στο φιλικό με την Μπλάκμπερν και μου άρεσε πολύ, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Ελπίζω η υπόθεσή μου να τελειώσει γρήγορα με θετική κατάληξη ώστε να βρεθώ το συντομότερο κοντά στους νέους μου συμπαίκτες».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep