Κάταγμα ο Πίντο

Τρεις παίκτες του Ασπρόπυργου τραυματίστηκαν στο παιχνίδι της Χαλκιδικής.

Με πολλά προβλήματα τραυματισμών επέστρεψε ο Ασπρόπυργος από το παιχνίδι με την Τρίγλια. Εκτός από την ήττα, η ομάδα της Δυτικής Αττικής έχασε τρεις παίκτες λόγω τραυματισμών, με κυριότερο πρόβλημα να είναι αυτό του Πίντο.

Ο 28χρονος άσος έσπασε δύο πλευρά στο 32’ του αγώνα και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο. Μάλιστα, η διοίκηση της Τρίγλιας και ο πρόεδρος Σταύρος Σγουρής έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και επισκέφτηκαν τον Πίντο, ο οποίος παραμένει στο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στην Αθήνα την Τρίτη (8/10).

Ο Νικολάου χτύπησε στο γόνατο και έγινε αναγκαστική αλλαγή πριν το ημίχρονο, και την Τρίτη θα υποβληθεί σε μαγνητική, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Στο 85’ πρόβλημα τραυματισμού αντιμετώπισε και ο Καμπούρης, η κατάσταση του οποίου επίσης θα εκτιμηθεί.

Όλα αυτά τα προβλήματα άλλαξαν τον σχεδιασμό του Ασπρόπυργου στο παιχνίδι και εκεί αποδίδεται η ήττα, καθώς ο Γιώργος Βαζάκας δεν είχε περιθώρια παρεμβάσεων. Η ομάδα της Δυτικής Αττικής περιμένει τα… νεότερα από το ιατρικό δελτίο και προετοιμάζεται για το εντός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep