Νοκ άουτ ο Ηλιόπουλος

Ο Βόλος καλείται να επικρατήσει του Ηρακλή για να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου.

Από τη δεύτερη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα προέρχεται ο Βόλος. Μία απώλεια στη Λάρισα που συνοδεύτηκε από παράπονα για τη διαιτησία. Ωστόσο, ο πρωτοπόρος το Σάββατο (26/01, 15:00 ΕΡΤ3) έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες και να μεταφέρει την πίεση στους διώκτες του, αυξάνοντας τη διαφορά από τη 2η θέση.

Στο γήπεδο της Νεάπολης οι «κυανέρυθροι» θα υποδεχτούν τον 8ο της βαθμολογίας Ηρακλή με τον οποίο τους χωρίζουν 15 πόντοι. Παρόλα αυτά άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα γνωρίζουν τις δυσκολίες και ότι πρέπει να δείξουν καλό πρόσωπο για να φτάσουν στην επικράτηση.

Ο τεχνικός, Χουάν Φεράντο, πάντως, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον δεύτερο σκόρερ, Κώστα Ηλιόπουλο που τέθηκε νοκ άουτ λόγω τραυματισμού. Στην αποστολή δεν μπήκε και ο νεοαποκτηθείς, Κόκκορης, όπως και ο τραυματίας Ρούσσος.

Η αποστολή: Καραγκιολίδης, Μπουργάνης, Ντεντάκης, Πέντα, Ανδρικόπουλος, Δημόπουλος, Πίσπας, Γκαλίτσιος, Ενγκουεμ, Μάντζης, Λούκας, Καμπαγιέρο, Καρρίκι, Κορέλας, Φράγκος, Κότο, Δόρης, Ουνγιαλίδης, Πίτου Γκαρσία.

Last modified onΠαρασκευή, 25 Ιανουάριος 2019 17:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep