Ενίσχυση με Αποστολόπουλο

Ο Αήττητος Σπάτων ανακοίνωσε τον μπακ, Βασίλη Αποστολόπουλο και επιδιώκει να αποκτήσει τους Μάριο Μαρτίνεθ Ρούμπιο, Νίκο Καλτσά.

Η ενίσχυση του Αήττητου Σπάτων συνεχίζεται. Οι νεοφώτιστοι επαναπάτρισαν τον 30χρονο μπακ, Βασίλη Αποστολόπουλο, ενώ όπως υποστηρίζουν, είναι κοντά σε συμφωνία με τους μέσους Μάριο Μαρτίνεθ Ρούμπιο και Νίκο Καλτσά.

Ο Αποστολόπουλος τη σεζόν 2017-18 είχε 20 συμμετοχές και 2 γκολ στην Κύπρο με την Καρμιώτισσα Πολεμιδίων. Προηγουμένως έπαιζε στις ΗΠΑ με την Ρότσεστερ, στην Ουγγαρία με τις Βιντεότον, Πούσκας, τον Ατρόμητο (2005-2011) και τη Χαλκηδόνα. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Αήττητος Σπάτων F.C ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βασίλη Αποστολόπουλο. Ο 30χρονος (13/8/1988) κεντρικός αμυντικός διαθέτει πλούσια εμπειρία από το ευρωπαϊκό και αμερικανικό ποδόσφαιρο και θα ενισχύσει σημαντικά τις προσπάθειες της ομάδας μας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Χαλκηδόνα, έπαιξε στον Ατρόμητο και μετά μετακόμισε στην Ουγγαρία παίζοντας για την Βιντεότον και την Puskas AFC. Το 2015 πέρασε στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού υπογράφοντας στην Ρότσεστερ. Τελευταία του εμπειρία αυτή στην Κύπρο με την Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών. Επίσης, ήταν διεθνής με την Κ19 και την Κ21.

Συγκεκριμένα, μετρά 17 συμμετοχές στη Super League με τον Ατρόμητο κι άλλες 14 στη Football League με την Χαλκηδόνα. Στην Αμερική και στο USLC έπαιξε 47 φορές και στο NB II - West της Ουγγαρίας άλλες 41 με 9 γκολ και 1 ασίστ».

Κοντά σε Μαρτίνεθ, Καλτσά

Η ομάδα των Μεσογείων παράλληλα επιδιώκει να κλείσει δύο ακόμα ποδοσφαιριστές. Εκτός του Νίκου Καλτσά από την ΠΑΕ λέγεται ότι ο Αήττητος είναι σε προχωρημένες επαφές και με τον Ισπανό μέσο, Μάριο Μαρτίνεθ Ρούμπιο.

Ο 34χρονος (25/03/84) είχε φέτος 7 συμμετοχές και 2 γκολ με την Καλαμάτα, ενώ τη σεζόν 2016-17 έπαιξε σε 34 ματς του Κισσαμικού και σημείωσε 7 τέρματα. Στο βιογραφικό του υπάρχουν ακόμα οι Νουμάνθια, Ρεάλ Ουνιόν, Ολυμπιακός Λευκωσίας, Μπακού, Τζαγκουάρες, Μπλούμινγκ, Μποαβίστα, Πουέρτο Ρίκο και Ολίμπια Γκρούτζιατζ.

Last modified onΤρίτη, 22 Ιανουάριος 2019 21:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep