200 εισιτήρια στον ΠΑΟΚ

Στα Σπάτα θα διεξαχθεί τελικά η αναμέτρηση του Αήττητου με τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος. 

Στο γήπεδό του θα υποδεχθεί ο Αήττητος Σπάτων τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη (20/12, 17.15) για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος, αφού η αναμέτρηση ορίστηκε εκεί από την ΕΠΟ. Το μεγαλύτερο μέχρι τώρα ραντεβού της ομάδας των Μεσογείων που ζει την πρώτη της επαγγελματική χρονιά της ιστορίας της θα γίνει στο «σπίτι» της και η ΠΑΕ προχώρησε σε ενημέρωση για την διάθεση των εισιτήριων.

Οι οπαδοί των φιλοξενούμενων θα πρέπει να περιοριστούν στην θύρα που υπάρχει στην απέναντι πλευρά από την κεντρική και εξυπηρετεί συνήθως τις ομάδες που αντιμετωπίζει ο Αήττητος. Η χωρητικότητά της είναι μόλις 200 θέσεις και έτσι θα πρέπει να γίνει η απαραίτητη κίνηση από τους φίλους του ΠΑΟΚ ώστε να εξασφαλίσουν νωρίς το εισιτήριό τους.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΗΤΤΗΤΟΥ

«Το ματς με τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί την Πέμπτη (20/12, 17:15) στο γήπεδο των Σπάτων! Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα (17/12) στα γραφεία του γηπέδου (10. 00,- 18.00). Τιμές 10 & 15 ευρώ ΠΡΟΣΟΧΗ! Υπάρχει περιορισμένος αριθμός για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ καθότι η κερκίδα των φιλοξενούμενων έχει χωρητικότητα 200 ατόμων».

Last modified onΠαρασκευή, 14 Δεκέμβριος 2018 23:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep