«Ποτέ ασθενοφόρο στο Αιγίνιο»!

Ο Αιγινιακός υποστήριξε στην απολογία του ότι σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του δεν θα υπάρχει ασθενοφόρο.

Υποχρεωτική από τον ΚΑΠ είναι η παρουσία ασθενοφόρου στα παιχνίδια και της Football League. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο κλήθηκε σε απολογία ο Αιγινιακός. Ωστόσο, όπως παραδέχτηκε η ομάδα της βόρειας Πιερίας, προϋποθέσεις ασφάλειας για την υγεία των ποδοσφαιριστών δεν υπήρχαν ούτε στην πρεμιέρα και ούτε πρόκειται να υπάρξουν!

Η απίστευτη αυτή παραδοχή ήρθε διά στόματος του αντιπροέδρου του Αιγινιακού και της Football League, Παναγιώτη Γιαννόπουλου. Το FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στον αθλητικό δικαστή και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ…

Η ομάδα της βόρειας Πιερίας, βάσει ΚΑΠ θα πρέπει να τιμωρηθεί με πρόστιμο 10.000 ευρώ. Η ΠΑΕ, ωστόσο, εμφάνισε έγγραφα που αποδεικνύουν ότι πήρε αρνητικές απαντήσεις από Κατερίνη και Θεσσαλονίκη για την παρουσία ασθενοφόρου, ενώ δήλωσε αδυναμία να καλύψει τα έξοδα που απαιτούνται για την παρουσία οχήματος ιδιωτικής κλινικής! Τι σημαίνει αυτό; Ότι όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται στο «Γ. Παραλυκίδης» θα πρέπει να κάνουν τον σταυρό τους να μην τραυματιστούν σοβαρά και απαιτηθεί η άμεση μεταφορά τους στο νοσοκομείο…

«Στο γήπεδο Αιγινίου δεν θα δείτε ποτέ ασθενοφόρο», ανέφερε ο Γιαννόπουλος και συνέχισε: «Ο Δήμος Αιγινίου δεν έχει νοσοκομείο, αλλά κέντρο υγείας το οποίο δεν διαθέτει ασθενοφόρο. Απευθυνθήκαμε στην περιφέρεια της νομαρχίας Κατερίνης και ζητήσαμε να έρθει ασθενοφόρο, αλλά απάντησε αρνητικά. Το ίδιο και η Θεσσαλονίκη.

Στο πρώτο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας δεν υπήρχε ασθενοφόρο και κανείς δεν έκανε καταγγελία. Απέναντι στον Αήττητο Σπάτων ο πρόεδρός του ζήτησε από τον διαιτητή να μην ξεκινήσει το ματς, γι' αυτό γράφτηκε στο φύλλο αγώνα. Στείλαμε νέο έγγραφο για τον αγώνα της Κυριακής με τη Δόξα Δράμας και η περιφέρεια μας απάντησε: «Ό,τι θέλετε, να καλέσετε το 166»!

Ο αθλητικός δικαστής ρώτησε τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, γιατί δεν γίνονται ενέργειες, ώστε να βρίσκεται στο γήπεδο έστω ασθενοφόρο ιδιωτικής κλινικής και εκείνος απάντησε: «Για να έρθει ασθενοφόρο από τη Θεσσαλονίκη θέλει το λιγότερο 1.000 ευρώ και εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε. Αυτό θα συνεχιστεί όλη τη χρονιά. Δεν δίνει κανείς επιχορήγηση στις ομάδες»!

Last modified onΣάββατο, 24 Νοέμβριος 2018 02:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep