Μυροφορίδης στην... έξοδο

Επεισοδιακή σύσκεψη στον Ηρακλή. Αποχώρησε ο Μυροφορίδης, υποβαθμίζει το συμβάν ο Χατζόγλου.

Προ των πυλών της αποχώρησης από τον Ηρακλή βρίσκεται ο Παύλος Μυροφορίδης. Αυτό τουλάχιστον προέκυψε από την επεισοδιακή σύσκεψη που έγινε το πρωί της Τρίτης (20/11) στη Μίκρα, με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ να αποχωρεί εκνευρισμένος και να κάνει λόγο για παρέμβαση στον τομέα των αρμοδιοτήτων και ακύρωσή του.

Συγκεκριμένα, στη σύσκεψη παραβρέθηκαν οι Μυροφορίδης, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, Τάσος Κατσαμπής, Σάκης Χατζόγλου, Παναγιώτης Λεονταράς και Φάνης Τουτζιάρης. Ο τελευταίος εκπροσώπησε τον Ηλία Θεοδωρίδη, ο οποίος δεν μπορούσε να παραβρεθεί. Ο τεχνικός του Γηραιού ανέπτυξε την άποψή του για το πώς μπορεί να αλλάξει η κατάσταση στο αγωνιστικό τμήμα και αποχώρησε για να μεταβεί στην προπόνηση.

Ωστόσο, στη συνέχεια οι τόνοι ανέβηκαν όταν η πλευρά της διοίκησης ενημέρωσε τους Μυροφορίδη, Κατσαμπή για την πρόθεσή της να διακόψει τη συνεργασία της με ποδοσφαιριστή. Αν και αυτό διαψεύδεται από πλευράς ΠΑΕ, ο Μυροφορίδης φέρεται να αντέδρασε έντονα. Έκανε λόγο για ακύρωσή του και αποχώρησε, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο της παραίτησης, η οποία εδώ και ημέρες είναι στη διάθεση του Τομ Παπαδόπουλου.

Χατζόγλου: «Μόνο λογομαχία, τώρα όλα μια χαρά»

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 το μέλος της διοίκησης, Σάκης Χατζόγλου διέψευσε ότι τέθηκε θέμα διακοπής συμβολαίου και ανέφερε:

«Υπήρξε μια λογομαχία μεταξύ μας και ο Μυροφορίδης σηκώθηκε κι έφυγε. Και τα παιδιά μου πάνω στο μάλωμα μπορεί να τα βρίσω, όμως, την επόμενη στιγμή είμαστε μια χαρά. Τώρα είμαστε μια χαρά. Ήμασταν έξι άνθρωποι στη συνάντηση, εγώ, ο Μυροφορίδης, ο Ελευθερόπουλος, ο Τουτζιάρης, ο Λεονταράς και ο Κατσαμπής. Όταν συμμετέχουν τόσα πολλά άτομα σε μια συζήτηση ακούγονται πολλές απόψεις.

Ο Ελευθερόπουλος μας έκανε μια ενημέρωση για όσα διαπίστωσε μια εβδομάδα που είναι στην ομάδα και το τι μπορεί να διορθώσει αγωνιστικά. Ακολούθως έφυγε, διότι είχε προπόνηση. Δεν ήξερε ούτε για διακοπές συμβολαίου κλπ. Μίλησε αγωνιστικά και έφυγε. Από εκεί και πέρα, εμείς κάναμε μια συζήτηση για να δούμε τι φταίει και τι πρέπει να αλλάξει. Πάνω στη συζήτηση είχαμε διάφορες απόψεις, αλλού συμφωνούσαμε, αλλού υπήρξαν διαφωνίες. Δεν τέθηκε θέμα διακοπής συμβολαίου με ποδοσφαιριστή».

Για τη λογομαχία και την αποχώρηση Μυροφορίδη από τη συνάντηση:

«Κάποια στιγμή ο Μυροφορίδης λέγοντας αυτά που πιστεύει και επειδή κάποιος είπε κάτι άλλο, υπήρξε ένα μάλωμα, τσαντίστηκε κι έφυγε. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Μετά τον παίρναμε τηλέφωνο και του είπαμε “γύρνα πίσω ρε, ηρέμησε, χαλάρωσε”. Πάνω από όλα είναι ο Ηρακλής. Ούτε ο Μυροφορίδης, ούτε ο Χατζόγλου. Το πιο υγιές κομμάτι είναι να μαλώνεις και μετά να τα βρίσκεις».

Για τον ρόλο του Ηλία Θεοδωρίδη και του Φάνη Τουτζιάρη:

«Ο Μυροφορίδης θα είναι το κουμάντο στο αγωνιστικό τιμ. Ο Θεοδωρίδης είναι μέλος της διοίκησης που θα ελέγχει την κάθε κίνηση. Δεν θα ελέγχει τον Μυροφορίδη. Θα φτιάξει όλο το τμήμα, το αγωνιστικό κομμάτι. Ρόλος του είναι να τα βάλει σε μια σειρά και να μοιράσει ρόλους. Σε ό,τι αφορά τον Τουτζιάρη, εγώ ήθελα να γυρίσει από το καλοκαίρι, είναι γνώστης του ποδοσφαίρου και αναγκαίος στην ομάδα».

Για τα περί πιθανής αποχώρησης Μυροφορίδη από τον Ηρακλή:

«Είμαστε μια οικογένεια, μαλώνουμε και τα βρίσκουμε. Ο Μυροφορίδης είναι το Α και το Ω στο χτίσιμο της ομάδας του Ηρακλή. Το τι θα κάνει ο Μυροφορίδης είναι άλλο θέμα. Εμείς, πάντως, στηρίζουμε τις επιλογές του».

Last modified onΤρίτη, 20 Νοέμβριος 2018 14:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep