Εκδρομή στη Λευκάδα

Ο Αήττητος Σπάτων θα έχει την συμπαράσταση φίλων του για την αναμέτρηση με τον Τηλυκράτη στην Λευκάδα για το Κύπελλο Ελλάδος. Ο Αήττητος Σπάτων θα έχει την συμπαράσταση φίλων του για την αναμέτρηση με τον Τηλυκράτη στην Λευκάδα για το Κύπελλο Ελλάδος.

Οι φίλοι του Αήττητου οργανώνουν ταξίδι στην Λευκάδα για την αναμέτρηση της Κυριακής (16/9) με τον Τηλυκράτη. 

Με κόστος 20€ οι φίλοι του Αήττητου μπορούν να ταξιδέψουν στην Λευκάδα για να παρακολουθήσουν από κοντά την πρώτη αναμέτρηση στην ιστορία της ομάδας στο Κύπελλο Ελλάδος απέναντι στον Τηλυκράτη. Για περισσότερες πληροφορίες θα μπορούν να απευθυνθούν στο καφέ που βρίσκεται στο Δημοτικό Στάδιο. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

«Υπάρχει πούλμαν των 50 ατόμων για το παιχνίδι κυπέλλου την άλλη Κυριακή 16/9 στην Λευκάδα! Το κόστος της μετακίνησης είναι 20 ευρώ το άτομο! Η τιμή είναι παρά πολύ οικονομική! Οι ενδιαφερόμενοι σήμερα Σάββατο-Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή και να προπληρώνουν στο καφέ που βρίσκεται εντός του δημοτικού σταδίου Σπάτων από τις 18:00 μέχρι τις 20:30 για όλες τις ημέρες που αναφέραμε! Παρακαλώ ο ένας να ενημερώνει τον άλλον δια στόματος! Πρέπει να κάνουμε γρηγορα γιατί τα γραφεία μας ζητάνε προκαταβολή!».

Last modified onΣάββατο, 08 Σεπτέμβριος 2018 14:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep