Γκολ από παντού

Το τεχνικό επιτελείο του Βόλου είναι απόλυτα ευχαριστημένο από τους ποδοσφαιριστές που έχουν βρει δίχτυα μέχρι τώρα στα φιλικά. Το τεχνικό επιτελείο του Βόλου είναι απόλυτα ευχαριστημένο από τους ποδοσφαιριστές που έχουν βρει δίχτυα μέχρι τώρα στα φιλικά.

Δέκα διαφορετικούς σκόρερ έχει στα φιλικά του παιχνίδια ο Βόλος μέχρι τώρα και δείχνει πως βρίσκει λύσεις από παντού στο θέμα του γκολ. 

Οκτώ φιλικά έχει δώσει στην προετοιμασία της η ομάδα του Βόλου και έχει αφήσει καλά δείγματα γραφής, ειδικά επιθετικά, όπου έχει σκοράρει στα έξι από αυτά και μάλιστα με ιδιαίτερο πλουραλισμό προσώπων. Ο τεχνικός της ομάδας Χουάν Φεράντο σίγουρα έχει μείνει ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, τις φάσεις που βγάζουν σε κάθε παιχνίδι και το ότι σκοράρουν αρετοί από αυτούς. Το γκολ, άλλωστε είναι ένα από τα σημαντικά στοιχεία που πρέπει να έχει μια ομάδα στο πρωτάθλημα της Football League που κυριαρχούν οι κλειστές άμυνες. 

Πρώτος σε γκολ είναι ο Βασίλης Μάντζης που βρήκε γκολ στα δύο πρώτα φιλικά και με ένα χατ τρικ στην πρεμιέρα βρήκε ψυχολογία και σκόραρε και στο δεύτερο φιλικό με τον Θησέα Αγριάς. Ακολουθεί ο Πίτου Γκαρσία με τρία γκολ. Από εκεί και πέρα ο Μαλακασιώτης έχει πανηγυρίσει γκολ δύο φιλικά. Οι Μεληκιώτης, Πέντα, Κορέλας, Καμπαγέρο, Ηλιόπουλος, Φράγκος και Καρρίκι έχουν βάλει το όνομα τους στην λίστα των σκόρερ. 

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ 

28/7 ΒΟΛΟΣ – ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ (ΠΟΡΤΑΡΙΑ) 8-0 (3 ΜΑΝΤΖΗΣ, 2 ΠΙΤΟΥ, ΠΕΝΤΑ, ΚΟΡΕΛΑΣ, ΜΑΛΑΚΑΣΙΩΤΗΣ)
3/8 ΒΟΛΟΣ – ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ (ΠΟΡΤΑΡΙΑ) 4-0 (ΜΑΝΤΖΗΣ, ΠΙΤΟΥ, ΚΑΜΠΑΓΕΡΟ, ΑΥΤ.)
8/8 ΛΑΜΙΑ – ΒΟΛΟΣ 1-1 (ΜΑΛΑΚΑΣΙΩΤΗΣ)
11/8 ΒΟΛΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ 0-0
14/8 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ 3-0
22/8 ΒΟΛΟΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ 1-0 (ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΡΑΓΚΟΣ)
25/8 ΒΟΛΟΣ – ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 1-0 (ΜΕΛΗΚΙΩΤΗΣ)
26/8 ΑΛΜΥΡΟΣ – ΒΟΛΟΣ 0-1 (ΚΑΡΡΙΚΙ)

Last modified onΤετάρτη, 29 Αύγουστος 2018 19:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep