Σε γνωστές λύσεις

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης θέλει να πάρει ποδοσφαιριστές από τις ομάδες που έχει δουλέψει στο παρελθόν. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης θέλει να πάρει ποδοσφαιριστές από τις ομάδες που έχει δουλέψει στο παρελθόν.

Ο Αιγινιακός θα στηριχθεί σε λύσεις που έχει «δουλέψει» ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, τόσο στον Αστέρα Τρίπολης, όσο και στις θητείες του σε Βέροια και Πανσερραϊκό. 

Το κολάζ της ομάδας της νέας σεζόν φτιάχνει ο τεχνικός του Αιγινιακού, Απόστολος Χαραλαμπίδης και σίγουρα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που εξετάζει είναι και εκείνοι που τους γνωρίζει από την δουλειά του στις προηγούμενες θητείες του. Το σύνολο που είχε στην Βέροια έδειξε σε δύσκολες συνθήκες πολύ καλά δείγματα και σίγουρα κάποια από τα στελέχη του είναι πιθανό να συνεχίσουν στον Αιγινιακό.

Πάντως ήδη έχει οριστικοποιηθεί η ενίσχυση με δανεικούς από τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ υπάρχουν και ποδοσφαιριστές από τον ΠΑΟΚ που είναι ανάμεσα στους υποψήφιους. Μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι περισσότερες κινήσεις ώστε να μπει σε ένα πρόγραμμα και η προετοιμασία, καθώς και οι προσθήκες που θα χρειαστεί το ρόστερ μετά το τέλος των διαπραγματεύσεων με τους δανεικούς.  

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep