Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φιλική τεσσάρα για τον Πανθρακικό

Θετικές εντυπώσεις άφησε ο Πανθρακικός στο φιλικό με τη Νέα Χιλή (Δ' κατηγορία) που έλαβε χώρα στο  Εθνικό Στάδιο της Αλεξανδρούπολης.

 

 

Η ομάδα της Κομοτηνής κέρδισε 4-1 χάρη στα γκολ του Βλάχου (10'), του Σουλτανίδη (27', 38') και του Κοντογουλίδη (67'). Ενδιάμεσα είχε μειώσει ο Γεωργατζόπουλος στο 60'. Ικανοποιημένος έμεινε ο τεχνικός, Σάββας Παντελίδης, που έκανε πολλές αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός της.

Η σύνθεση του Πανθρακικού: Κουτσόπουλος, Στάθης, Σαρακατσάνος, Βαγγελόπουλος, Μπουτζίκος, Σίμωσης, Μουνάφο, Ρεκλείτης, Βλάχος, Γωνιάδης, Σουλτανίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Αποστολίδης, Βοσνακίδης, Λιαπάκης, Μοσχάκης, Μίνγκας, Κοντογουλίδης, Τριανταφυλλίδης, Χρήστου, Σκλιοπίδης, Ουέλιγκτον, Βασιλακάκης, Σειδάν, Τσέκος και Μακρυδημήτρης.

Φιλικό με Καβάλα

 

Στο μεταξύ ο Πανθρακικός ανακοίνωσε πως θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την Καβάλα, στο πιο δυνατό τεστ που θα δώσουν οι Ακρίτες. Το ματς προγραμματίστηκε για τις 20 Αυγούστου στο Δημοτικό γήπεδο της Κομοτηνής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός:


«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της, ότι το Σάββατο 20 Αυγούστου και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Κομοτηνής θα διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι με την Καβάλα.


Η τιμή εισιτηρίου για το πρώτο φιλικό παιχνίδι που θα δώσει ο Πανθρακικός μπροστά στο κοινό του είναι 10 €.  Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από το εκδοτήριο της θύρας 1, μια ώρα πριν την έναρξη της συνάντησης.

Οι φίλοι του Πανθρακικού που έχουν προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012, προσκομίζοντας την απόδειξη πληρωμής θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν.

Για τον αγώνα με την Καβάλα, όπως και στα υπόλοιπα φιλικά παιχνίδια που ακολουθούν, η είσοδος θα πραγματοποιείται αποκλειστικά από την Θύρα 1».

Last modified onΠέμπτη, 25 Αύγουστος 2011 12:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep