Ματς δίχως αύριο

Συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Καρδίτσας είχε ο ιδιοκτήτης, Βασίλης Μπούρμπος.

[googlead][/googlead]

Εβδομάδα ραγδαίων διοικητικών εξελίξεων διένυσε η Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο Κλάους Μίλερ κατηγόρησε τον Βασίλη Μπούρμπο, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ απάντησε με επιστολή του και στη μέση βρίσκεται το ποδοσφαιρικό τμήμα, βλέποντας τις οφειλές να αυξάνονται... Ο μεγαλομέτοχος, πάντως, την Παρασκευή (20/04) βρέθηκε στα αποδυτήρια, ώστε να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές. Πήρε μία γεύση από το κλίμα που επικρατεί, το ύψος των οφειλομένων και σημείωσε ότι προσπαθεί να βρει λύση.

Το κλίμα είναι βαρύ και, φυσικά, πιθανό αρνητικό αποτέλεσμα την Κυριακή (22/04, 17:00) από τον Πανσερραϊκό είναι πολύ πιθανό να δρομολογήσει εξελίξεις, αφού οι ποδοσφαιριστές είναι στα όριά τους. Εν μέσω της διοικητικής αβεβαιότητας η ΠΑΕ θα πρέπει στις 30 Απριλίου να ολοκληρώσει τη β' φάση της επιτήρησης με πιθανό νέο -3 να... παραμονεύει.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, οι τιμωρημένοι Χαντζάρας, Θεοδωράκης δεν υπολογίζονται, ενώ επιστρέφει ο Ντάγκρας. Οι διαθέσιμοι για τον προπονητή, Γιώργο Βαζάκα είναι οι: Κατσίκας, Γκέκας, Καραγιάννης, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Λεφίδης, Ρουσσάκης, Βατουσιάδης, Μπούσδρας, Σταματάκης, Μπιτέλης, Σουντουρά, Τζέκος, Κονέ, Πλαβούκος, Ντάγκρας, Μούτσιος και Παπαευθυμίου.

Last modified onΣάββατο, 21 Απρίλιος 2018 12:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep