«Τελευταία διορία»

Ο ιδιοκτήτης της Αναγέννησης Καρδίτσας, Βασίλης Μπούρμπος κάλεσε τον Ντίτερ Μίλερ να τηρήσει τα συμφωνηθέντα έως την Πέμπτη (19/04), διαφορετικά θα φύγει και ο Γερμανός και οι συνεργάτες του.

[googlead][/googlead]

Το FL News σας ενημέρωσε νωρίτερα ότι θεωρείται απίθανο να βρεθεί σημείο επαφής μεταξύ του Βασίλη Μπούρμπου και του Κλάους Ντίτερ Μίλερ στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο Γερμανός έδωσε διορία ως την Πέμπτη (19/04) στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ να του μεταβιβάσει το 67% των μετοχών, όμως ο μεγαλομέτοχος με τη σειρά του έδωσε το ίδιο χρονικό περιθώριο στον Μίλερ να τηρήσει τα συμφωνηθέντα, αλλιώς θα φύγει και αυτός και οι συνεργάτες του.

Ο Μπούρμπος υποστήριξε ότι ο Μίλερ δεν τήρησε σε κανένα σημείο τα συμφωνηθέντα και μίλησε για κρίσιμες ώρες και για το χειρότερο σημείο που είχε βρεθεί ποτέ η ΑΣΑ την τελευταία εξαετία. Αναλυτικά η δήλωση Μπούρμπου:

«Με αναλυτική δημόσια τοποθέτησή μου που θα γίνει αύριο (19/04) το απόγευμα και η οποία θα περιλαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες με αποδείξεις, συμφωνητικά και παραστατικά ο κόσμος θα πληροφορηθεί επ’ ακριβώς τι συνέβη στη συμφωνία με την πλευρά του κ. Μίλερ που δεν τηρήθηκε σε κανένα σημείο.

Αυτό που έχω να δηλώσω επι του παρόντος κι επειδή οι ώρες είναι κρίσιμες με την ομάδα να βρίσκεται στο χειρότερο σημείο απο ποτέ την τελευταία εξαετία, είναι πως δίνω μια τελευταία διορία στον κ. Μίλερ να τηρήσει τα συμφωνηθέντα μέχρι αύριο το απόγευμα. Σε διαφορετική περίπτωση, φεύγουν κι αυτός και οι συνεργάτες του. Περισσότερα στην αναλυτική τοποθέτησή μου...».

Last modified onΤετάρτη, 18 Απρίλιος 2018 22:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep