«Με δικά μου έξοδα στην Κρήτη»

Ο Θανάσης Τόλιος μίλησε στο Fl News για το ταξίδι που έκανε με αεροπλάνο από Θεσσαλονίκη για Ηράκλειο.

[googlead][/googlead]

Ο Θανάσης Τόλιος ήταν από τους παίκτες του Αιγινιακού που πράγματι ταξίδεψαν με το αεροπλάνο για το Ηράκλειο, για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ. Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», βρέθηκε τιμολόγιο για την έκδοση και πληρωμή των εισιτηρίων στο όνομα τότε παράγοντα του ΟΦΗ. Ότι ο πρώην πρόεδρος των Κρητικών, Φώτης Τσάλος, κάλυψε τα έξοδα μετακίνησης των συγκεκριμένων παικτών, εξέλιξη που θα μπορούσε να επισύρει ποινή υποβιβασμού για τους Ηρακλειώτες.

Ο πολύπειρος γκολκίπερ του Αιγινιακού πήρε θέση στο Fl News για την ιστορία αυτή, εκφράζοντας την άποψή του για ό,τι συνέβη. Ο Τόλιος δήλωσε: «Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είχα σοβαρό τραυματισμό. Η γιατρός μου μού είχε απαγορεύσει να ταξιδέψω οδικώς και ακολούθως ακτοπλοϊκώς για το Ηράκλειο. Δηλαδή επτά ώρες ταξίδι με το πούλμαν για Πειραιά και από εκεί οκτώ ώρες ακτοπλοϊκώς για το λιμάνι του Ηρακλείου. Αντιμετώπισα ένα σοβαρό θέμα και είχε παραλύσει η γάμπα μου και ο δικέφαλος. Αν δείτε, στα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς δεν αγωνιζόμουν. Με τη Βέροια, για παράδειγμα, ήμουν δηλωμένος, και τελικά δεν έπαιξα. Και ο Αιγινιακός ίσως είναι η μόνη επαγγελματική ομάδα με δύο τερματοφύλακες, και όχι τρεις.

Για το ματς με τον ΟΦΗ αποφάσισα να ταξιδέψω αεροπορικώς, με δικά μου έξοδα, ώστε να είμαι πιο ξεκούραστος και να βοηθήσω τον Αιγινιακό. Αν ένιωθα καλά, τότε θα έπαιζα. Χρησιμοποιήθηκα στο αρχικό σχήμα, αλλά στο 9', δεν άντεξα και έγινα αλλαγή. Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα. Ταξίδεψα με δικά μου έξοδα και αυτό μπορείτε να το δείτε μέσω του ταξιδιωτικού πρακτορείου της Θεσσαλονίκης που έκλεισα τα εισιτήρια...».

Last modified onΤρίτη, 17 Απρίλιος 2018 23:24

2 comments

  • yorgos19
    yorgos19 Τετάρτη, 18 Απρίλιος 2018 15:14 Comment Link

    Για τους λάτρεις των αριθμών. 7 ώρες πούλμαν. 8 ώρες καράβι. 5 ημέρες σιωπή....

  • yorgos19
    yorgos19 Τετάρτη, 18 Απρίλιος 2018 09:57 Comment Link

    όπως αλλαγή έγινε και στη βαριά ήττα από τον Άρη....

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep