Ο φόβος και η παρότρυνση

Το ενδεχόμενο αρθροσκόπησης φοβούνται στον Αιγινιακό για τον Πολύζο - τι συζήτησε με τους παίκτες ο προπονητής Κώστας Νικολαΐδης και τι τους ζήτησε.

[googlead][/googlead]

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε ο Στέφανος Πολύζος βρίσκονται στον Αιγινιακό, αλλά εκφράζεται φόβος για το ενδεχόμενο αρθροσκόπησης.

Η πρώτη εικόνα που σχηματίστηκε είναι πως θα χρειαστεί καθαρισμό το γόνατο του 22χρονου μέσου και πλέον αναμένεται με αγωνία η τελική ιατρική γνωμάτευση.

Από κει και πέρα η τρέχουσα εβδομάδα κύλησε με αρκετή κουβέντα εντός των τειχών. Ο προπονητής Κώστας Νικολαΐδης ρώτησε μάλιστα τους παίκτες τι έφταιξε κατά τη γνώμη τους στην ήττα 2-1 από τον Παναιγιάλειο χωρίς πάντως να μπορεί κάποιος να εξηγήσει πώς βρέθηκε σε κακή μέρα συνολικά η ομάδα. Το ενθαρρυντικό, ωστόσο, είναι πως στις τελευταίες προπονήσεις το επίπεδο δείχνει ανεβασμένο, οι παίκτες βγάζουν ενέργεια και πάθος και μάλιστα ο Νικολαΐδης τους παρότρυνε «να κρατήσετε αυτά τα στοιχεία όλη την εβδομάδα και θα δείτε ότι θα βγουν και στο παιχνίδι».

Θυμίζουμε ότι ο Αιγινιακός φιλοξενείται την Κυριακή 18/3 (15:00) στην Καλαμαριά από τον Απόλλωνα Πόντου και αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή και ο Γιάννης Τσολακίδης που πλέον προπονείται κανονικά. Αντίθετα θα εκτίσει ποινή καρτών ο αριστερός μπακ Γιώτης Γιαζιτζόγλου.

 

Last modified onΠέμπτη, 15 Μάρτιος 2018 12:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep