«Σαν σέρβις σε καλό αυτοκίνητο»

Τι δήλωσε στο FL News ο νέος τεχνικός διευθυντής της Αναγέννησης Καρδίτσας Θωμάς Σβαρνόπουλος για το ρόλο του, το ενδεχόμενο αποχωρήσεων και τη σχέση του με τον Αιγινιακό.

[googlead][/googlead]

Η επίσημη ανακοίνωση της Αναγέννησης Καρδίτσας ανέφερε ότι ο Θωμάς Σβαρνόπουλος είναι εξουσιοδοτημένος να προχωρήσει και σε λύση συνεργασίας με ποδοσφαιριστές αν κριθεί απαραίτητο μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, όμως ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας έριξε τους τόνους δηλώνοντας χαρακτηριστικά στο FL News ότι θα γίνει απλώς «σέρβις σε ένα καλό αυτοκίνητο»...

Ανέφερε δε ότι δεν υπάρχει προδιάθεση να διώξει κάποιο παίκτη η ομάδα στην παρούσα φάση εκτός κι αν κάποιος αισθάνεται αδικημένος, οπότε το θέμα θα τεθεί υπό συζήτηση πριν ληφθούν αποφάσεις.

Παράλληλα, ο Θωμάς Σβαρνόπουλος υπογράμμισε ότι δεν είχε παράλληλη σχέση με την Αναγέννηση και τον Αιγινιακό και ευχήθηκε να παραμείνουν και οι δύο ομάδες στην κατηγορία.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του στο FL News:

-Για τη νέα σελίδα με την Αναγέννηση:

«Ημουν κοντά στην ομάδα, γιατί είχα φέρει τον επενδυτή. Την παρακολουθούσα κάθε Σαββατοκύριακο και ο κύριος Μιλερ έκρινε ότι πρέπει να αναλάβω το πόστο του τεχνικού διευθυντή για να κάνουμε ένα restart».

-Για την εικόνα που έχει σχηματίσει για την ομάδα:

«Η ομάδα έκανε ένα πολύ καλό πρώτο γύρο. Είναι καλοφτιαγμένη και πήγε καλύτερα απ' ότι πίστευαν πολλοί. Οπότε δεν θα χρειαστεί να αλλάξουν πολλά. Θα χρειαστεί απλώς να πιστέψουν οι παίκτες στην παραμονή. Ηρθα εδώ σαν να πηγαίνω για σέρβις ένα καλό αυτοκίνητο. Θέλουμε να κερδίσουμε τα σημαντικά παιχνίδια του δεύτερου γύρου».

-Για την αναφορά της ανακοίνωσης σε αποχωρήσεις:

«Δεν θέλουμε να διώξουμε κανέναν. Απλώς αν υπάρχουν παιδιά που νομίζουν ότι ειναι αδικημένα θα πρέπει θα μιλήσουν με μένα. Η ομάδα πήγε από την αρχή με μπάτζετ ικανοποιητικό και έθεσε ως στόχο την παραμονή. Εμείς καλούμαστε τώρα να διατηρήσουμε απλώς τα πράγματα όπως ξεκίνησαν»

-Για τη σχέση του με τον Αιγινιακό:

«Στον Αιγινιακό είχαμε χτίσει μία πολύ καλή ομάδα με εξαιρετικούς ανθρώπους. Αλλαξε η διοίκηση μετά το Σεπτέμβριο. Το fund που είχα φέρει δεν ήθελε να επενδύσει άλλο στην Ελλάδα. Είδαμε τι παράξενα πράγματα γίνονται σε όλη την Ελλάδα ακόμη και το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Οπότε μετά το Σεπτέμβριο δεν είχαμε καμία επαφή με τον Αιγινιακό εκτός από τη βοήθεια που πρόσφερα μέχρι να μπουν τα νέα πρόσωπα στη διοίκηση. Δεν ήθελα να καθίσω άλλο εκεί, αλλά εύχομαι να παραμείνουν στην κατηγορία και η Αναγέννηση και ο Αιγινιακός. Θα ήμουν ευτυχισμένος αν συμβεί αυτό.

Οταν ασχολήθηκα με την Καρδίτσα δεν είχα πλέον σχέση με τον Αιγινιακό. Είχα τελειώσει από εκεί. Τώρα συγκεντρώνομαι στην Καρδίτσα».

 

Last modified onΤετάρτη, 14 Μάρτιος 2018 12:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep