Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Σούπερ Λίγκα με Παπαϊωάννου»

Τα σχόλια των οπαδών του Φωκικού για τον Πανουργιά Παπαϊωάννου, τον οποίο ο πρόεδρος του Φωκικού Σίμος Παπαδημητρίου κάλεσε να εμπλακεί στα διοικητικά της ομάδας της Αμφισσας.

Αναλυτικά:

1. «Αν λοιπόν προκύψει τέτοια συνεργασία, ελπίζω κι εύχομαι να μπορούμε να βρίσκουμε εισητήρια για να μπούμε στο γήπεδο γιατί δεν θα πέφτει καρφίτσα».

2. «Πιστεύω οτι είναι ισχυρός συνδυασμός αυτών των δύο ανθρώπων και ότι μπορούν να φτάσουν τον Φωκικό σε κάποια σκαλιά παραπάνω, που είναι όμως στρωμένα από χρυσό. Ελπίζω και εύχομαι να προχωρήσει η συνεργασία. Και κάτι τελευταίο: Ο κόσμος της Άμφισσας έμαθε μέσα από τα τελευταία 50 χρόνια τον Φωκικό να πρωταγωνιστεί στη Δ' Εθνική κι εκεί να θεωρείται ως μεγάλη ομάδα. Τα τελευταία χρόνια ο Φωκικός θεωρείται μεγάλη ομάδα επαγγελματικών κατηγοριών κι αυτό οφείλεται στη σημερινή διοίκηση».

3. «Είναι ο άνθρωπος που με συγκεκριμένες κινήσεις και σωστό προγραμματισμό, θα καταφέρει να παίζουν μπάλα σε επαγγελματικές κατηγορίες μέχρι και τα παιδιά των παιδιών μας. Από την άλλη το ποδοσφαιρικό μάτι του προέδρου και η εμπειρία που έχει αποκτήσει αυτά τα χρόνια τον κάνουν μοναδικό στο είδος του και νομίζω πως δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Καταλήγω λοιπόν πως ένας συνδυασμός Παπαϊωάννου-Παπαδημητρίου θα σκότωνε μονομιάς κάποιες ομάδες της Β' που θέλουν να λέγονται ΠΑΕ».

4. «Καταρχήν θα έθελα να πω οτι η διοίκηση αυτή έφερε τον Φωκικοόσε πρωτόγνωρες για την περιοχή, αθλητικές διαστάσεις. Το μέγεθος του Φωκικού από μόνο του αποτελεί σεβασμό πλέον σε πολλές βαρύτερες ομάδες κι αυτό ο Φωκικός το κέρδισε με την πορεία του τα τελευταία χρόνια. Στο θέμα τώρα: Ο επιχειρηματίας της περιοχής που θα μπορούσε να ηγηθεί μιας Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας και να την στείλει ακόμα πιο ψηλά είναι ο κος Παπαϊωάννου».

5. «O Παπαιωάννου είναι ο καταλληλότερος για να συσπειρώσει και να δώσει όραμα στον κόσμο του Φωκικού. Όλη η Φωκίδα θα τον αγκαλιάσει και είναι μια χρυσή ευκαιρία μαζι του να γράψουμε ιστορία. Τέτοια ευκαιρα για την ομάδα αλλά και για τον ίδιο δεν πρέπει να χαθεί».

6. «Εγώ ένα έχω να πω. Καρφώστε το στον τοίχο. Εάν μπει ο Παπαϊωάννου στον Φωκικό μαζί με τον Μάκη, θα γίνουμε ο επόμενος Εδεσσαϊκός και Νάουσα. Με λίγα λόγια θα είμαστε η τρίτη μικρή πόλη στην Ελλάδα που θα παίξουμε Α' Εθνική».

7. «Εγώ θα πω ότι ο Παπαιωάννου θα καταφέρει να συσπειρώσει όλη τη Φωκίδα στο πλάι του».

8. «Ο κ. Παπαϊωάννου είναι τρομερός επιχειρηματίας και πάνω από όλα τοπικιστής. Συμωνών ότι στον Παναιτωλικό θα ήταν απλά ένας ακόμα πρόεδρος. Εδω στον Φωκικό θα μείνει στην ιστορία και θα γράψει ιστορία».

9. «Η προοπτική εμπλοκής του Πανουργιά στα διοικητικά κάνει όλη την Άμφισσα να χαίρεται. Είναι γεγονός ότι ο Πανουργιάς αγαπάει τον τόπο και θέλει να προσφέρει. Όλοιθ με τον Πανουργιά για μια νέα σελίδα στο ποδόσφαιρο της Φωκίδας».

10. «Η προοπτική εμπλοκής του πανουργια στα διοικητικά, κάνει όλη την Άμφισσα να χαίρεται. Είναι γεγονός ότι ο πανουργιάς αγαπάει τον τόπο και θέλει να προσφέρει. Όλοι με τον πανουργιά για μια νέα σελίδα στο ποδόσφαιρο της Φωκίδας

11. «Αν μπει ο Παπαιωάννου στο γήπεδο θα γίνεται της τρελής από όλη τη Φωκιδα, τι λέμε τώρα».

12. «Η κίνηση του κ. Παπαϊωάννου θα συσπείρωνε τον κόσμο του Φωκικού, με αποτέλεσμα να έφερνε πολύ περισσότερους φιλάθλους στο γηπεδο. Το έδαφος εδώ είναι εύφορο καθώς η ομάδα είναι υγιή και ο κόσμος αγνός και ανοιχτός σε ανάλογες συνεργασίες σε αντίθεση με άλλες πόλεις».

13. «Το λογικό είναι ο Παπαιωάννου να ασχοληθεί επίσημα με τον Φωκικό, σαν ισχυρός επενδυτής. Το σωματείο είναι καθαρό, νοικοκυρεμένο και κάθε χρονιά ενώ μειώνει τα έξοδα αναβαίνει αγωνιστικά. Αντίθετα κανείς δεν γνωρίζει τα οικονομικά ανοίγματα του Παναιτωλικού, ούτε τα εκατομμύρια που έχασε ο πρόεδρός του.

14. «Σκεφτείτε Παπαδημητρίου και Παπαϊωάννου μαζί. Φουλ για Α' Εθνική λέμε. Άντε κ. Παπαιωάννου και άσε τον Παναιτωλικό. Εδώ όλοι μαζί».

* Τα σχόλια έχουν γίνει στο σάιτ fokikos.gr.

Last modified onΣάββατο, 16 Ιούνιος 2012 17:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep