«Ο Άρης η καλύτερη επιλογή»

Ο Άγγελος Χαντί μίλησε για τη μεταγραφή του στον Άρη.

[googlead][/googlead]

Ως παίκτης του Άρη μίλησε στο Metropolis 95.5 ο Άγγελος Χαντί. Ο τέως μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ υποστήριξε ότι η μεταγραφή του στους κίτρινους είναι η καλύτερη επιλογή για τον ίδιο.

Για τη συμφωνία με τον Άρη:
«Είναι κάτι που γίνεται τις τελευταίες μέρες. Περίμενα να μείνω ελεύθερος και εάν ερχόταν κάτι από το εξωτερικό. Αφού η επιλογή του εξωτερικού δεν ήρθε, ο Άρης ήταν η καλύτερη επιλογή».

Για τη συνύπαρξή του με τον Βουό:
«Δε θέλω να λέω πολλά λόγια. Θα δώσουμε ότι μπορούμε για να πετύχει ο Άρης τον στόχο του».

Για το αν δικαίως ο Άρης θεωρείται ως το πρώτο φαβορί:
«Σαφώς. Όλοι το νιώθουν όχι μόνο ονόματος αλλά και λόγω πορείας. Είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο και ας είχε κάποια άτυχα αποτελέσματα. Έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και έναν αξιόλογο προπονητή αλλά η Β Εθνική είναι περίεργη κατηγορία.

Οι ομάδες παίζουν συμπαγή άμυνα και όσο περνούν τα λεπτά εκείνοι αποκτούν αυτοπεποίθηση και οι άλλοι αγχώνονται και δεν είναι τόσο εύκολο να το διαχειριστούν. Σε τέτοιες ομάδες με τόσες μεγάλες απαιτήσεις και τόσο κόσμο υπάρχει πίεση αλλά ο ποδοσφαιριστής ξέρει εξαρχής σε ποια ομάδα πάει».

Για το πότε θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις:
«Εάν πάνε όλα καλά θα μπω τη Δευτέρα στις προπονήσεις».

Για τις αλλαγές που θα φέρει στον Άρη η προσθήκη του:
«Η συνταγή είναι επιτυχημένη. Εγώ έρχομαι να συμπληρώσω το ρόστερ να προσπαθήσω να δώσω το κάτι παραπάνω και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 26 Ιανουάριος 2018 23:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep