ΟΦΗ με δικαίωμα ενίσχυσης

Συναίνεση του ΠΣΑΠ στο αίτημα ανάκλησης που κατέθεσε ο ΟΦΗ. Εξοφλείται την επόμενη εβδομάδα ο Μάρτος.

[googlead][/googlead]

Η αίτηση του ΟΦΗ για ανάκληση της απαγόρευσης μεταγραφών εκδικάστηκε τη Δευτέρα (22/01) ενώπιον της Α' ΕΕΟΔ της ΕΠΟ. Και, όπως αναμενόταν, ο ΠΣΑΠ συναίνεσε στο αίτημα. Το FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στη διαδικασία και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Ο νομικός της ΠΑΕ, Δημήτρης Βαγιάκος ζήτησε να ανακληθεί η απαγόρευση μεταγραφών που είχε επιβληθεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο για την προσφυγή του Ντίνου Πάγκαλου. Σημείωσε ενώπιον της έδρας ότι επιδικάστηκαν στον ποδοσφαιριστή 45.000 ευρώ τα οποία έπρεπε να εξοφληθούν σε τέσσερις δόσεις και τόνισε ότι έχει καταβληθεί η πρώτη δόση στις 15 Ιανουαρίου. Μάλιστα, προσκόμισε και τα σχετικά αποδεικτικά.

Ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ συνομολόγησε ότι πρέπει να γίνει αναλογική εφαρμογή του άρθρου 14 παρ.5 του Κ.Ι.Μ. «Το μέτρο αυτό θεωρούμε ότι θα ήταν πάρα πολύ άδικο να συνεχίσει να υπάρχει για την ΠΑΕ ΟΦΗ», είπε και πλέον αναμένεται η απόφαση μέσω της οποίας θα επιτρέπεται στην ομάδα του Ηρακλείου να προχωρήσει στην έκδοση δελτίων.

Πληρωμή σε Μάρτος

Σε ό,τι αφορά στον Μάριο Μάρτος, ο Ισπανός έλαβε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, 3.000 ευρώ τη Δευτέρα (22/01), ενώ την προσεχή εβδομάδα θα λάβει ακόμα 5.000 ευρώ για να κλείσει η συγκεκριμένη υπόθεση.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 23 Ιανουάριος 2018 00:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep