Αναγνωρίζουν το πρόβλημα

Δεν «κρύβουν» τα οικονομικά προβλήματα στην Αναγέννηση Καρδίτσας και περιμένουν τον Μίλερ να πληρώσει μέσα στην εβδομάδα.

[googlead][/googlead]

Το οικονομικό είναι ένα σημαντικό «αγκάθι» για την Αναγέννηση Καρδίτσας κάτι το οποίο δεν «κρύβουν» οι άνθρωποί της. Μετά την αποκάλυψη του FL News για την αποχώρηση του Φώτη Κισκαμπάνη, οι διοικούντες την ΠΑΕ πήραν θέση, τόσο για το θέμα του έμπειρου κεντρικού αμυντικού, όσο και στο διοικητικό ζήτημα. 

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη νυν διοίκηση ο Κλάους Μίλερ την προηγούμενη εβδομάδα έδωσε το ποσό των 30.000 ευρώ στον Βασίλη Μπούρμπο το οποίο αναλογούσε στην συμφωνία για παραχώρηση ενός ποσοστού των μετοχών του συλλόγου. Βέβαια, από την άλλη πλευρά σημειώνεται ότι η συμφωνια των δύο πλευρών προβλέπει πολλούς ακόμα όρους, οι οποίοι διαρκώς αλλάζουν... Ο Γερμανός έχει υποσχεθεί ότι εντός της εβδομάδας θα καλύψει ένα μέρος των οφειλών προς το ποδοσφαιρικό τμήμα. Κάτι το οποίο περιμένουν να συμβεί ο Γιώργος Βαζάκας και οι ποδοσφαιριστές του. 

Από κει και πέρα στο θέμα Κισκαμπάνη, από την ΠΑΕ επιβεβαιώνουν ότι ο παίκτης εξοφλήθηκε από τις αρχές της σεζόν τις περσινές οφειλές (περίπου 5.000 ευρώ), αλλά και ότι δεν έχει λάβει χρήματα για φετινά δεδουλευμένα. Σημείωναν ότι θα μπορούσε να κάνει λίγο ακόμα υπομονή, αν και θα πρέπει να υπογραμμιστεί πως ο ίδιος έμενε στη Λάρισα και οι καθυστερήσεις στις πληρωμές δεν του επέτρεπαν να μετακινείται καθημερινά.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 12 Δεκέμβριος 2017 20:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep