«Γιατί τώρα οι καταγγελίες;»

Εύλογο το ερώτημα που έθεσε ο Αντώνης Ρέλλας για τις καταγγελίες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Τι είπε για Παπαδόπουλο.

[googlead][/googlead]

Απολύτως σοβαρές χαρακτήρισε τις καταγγελίες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη ο Αντώνης Ρέλλας. Ο πρόεδρος του Παναιγιαλείου έκανε λόγο για σκόνη που μένει και τόνισε ότι αν δεν είναι ειλικρινής, τότε θα πρέπει να επιβληθούν οι βαρύτερες των ποινών. Εξέφρασε, μάλιστα, απορία, γιατί ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου δεν κατήγγειλε όλα αυτά όταν έγιναν, αλλά τώρα και μίλησε για στοχευμένη επίθεση στη Football League.

Αναλυτικά ο Ρέλλας είπε στο Metropolis 95,5:

«Θέλω να πιστεύω ότι ο κύριος Καλαϊτζίδης είναι ειλικρινής. Αν δεν είναι, τότε λυπάμαι και θα πρέπει να επιβληθούν οι βαρύτερες των ποινών. Μου φαίνεται λίγο δύσκολο η συμμετοχή των οκτώ ομάδων. Το «να σε βοηθήσω, να με βοηθήσεις» γίνονται πάντα»

«Την παρακολούθησα την εκπομπή. Οι καταγγελίες είναι απολύτως σοβαρές. Ο κύριος Καλαϊτζίδης αν μίλησε με ονόματα, σίγουρα, θα έχουν πολύ ενδιαφέρον. Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι όλη αυτή η σκόνη που μένει, επειδή όπως καταλαβαίνετε είναι απολύτως δικαιολογημένο, είναι χρονοβόρα η υπόθεση και κάνει πολύ κακό στο ποδόσφαιρο.

Θέλω να πιστεύω ότι ο κύριος Καλαϊτζίδης είναι ειλικρινής. Αν δεν είναι, τότε λυπάμαι και θα πρέπει να επιβληθούν οι βαρύτερες των ποινών. Προσωπικά μου φαίνεται σε πρώτο άκουσμα λίγο δύσκολο η συμμετοχή των οκτώ ομάδων. Το «να σε βοηθήσω, να με βοηθήσεις» γίνονται πάντα.

«Όταν θέλουμε όλοι μας και προσδοκούμε το καλύτερο δυνατό και την εξυγίανση του ποδοσφαίρου παίζει ρόλο και ο χρόνος που κάνουμε τις καταγγελίες. Η συνάντηση θα είχε γίνει πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα»

Εμένα προσωπικά δεν με ενόχλησε κανείς. Ίσως γιατί είναι στάση ζωής και με γνωρίζουν όλοι χωρίς να υπονοώ κάτι για τον κύριο Καλαϊτζίδη. Δεν ξέρω ποιους προσέγγισαν. Το συντομότερο δυνατό αυτή η ιστορία πρέπει να λήξει. Είναι πολύ μεγάλη η ζημιά που γίνεται τη δεδομένη χρονική στιγμή. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν βάλλω βολές εναντίον του κυρίου Καλαϊτζίδη, όμως έχω και ένα ερώτημα.

Νομίζω ότι η συνάντηση αυτή δεν έγινε τώρα. Όταν θέλουμε όλοι μας και προσδοκούμε το καλύτερο δυνατό και την εξυγίανση του ποδοσφαίρου νομίζω ότι παίζει ρόλο και ο χρόνος που κάνουμε τις καταγγελίες. Η συνάντηση θα είχε γίνει πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ο κύριος Καλαϊτζίδης ξέρει, σίγουρα, περισσότερα».

Εσείς, όμως είχατε τον Παπαδόπουλο που έκανε τον... βολεϊμπολίστα στην ομάδα σας...

«Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει φωτιά. Θεωρώ ότι είναι στοχευμένα κάποια πράγματα για τη Football League. Δεν είναι όλο το πρωτάθλημα σάπιο. Υπάρχουν παντού φαινόμενα παγκοσμίως»

«Έγινε πέρυσι με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο τερματοφύλακας το απέκρουσε. Διαμορφώνετε άποψη. Το ματς ήρθε 0-0. Ασφαλώς και δεν ξανάπαιξε, γιατί δεν μπορούμε να αποδείξουμε το αυτονόητο. Ήταν ηθελημένο; Δεν έχω αποδείξεις περί του αντιθέτου και θέλω να είμαι ειλικρινής όταν τοποθετούμαι.

Επειδή δεν έχω αποδείξεις για κάτι που και σε εμένα δεν άρεσε, πήραμε απόφαση σαν ομάδα να προφυλάξουμε την αξιοπιστία της ομάδας, είτε ήταν ηθελημένα, είτε δύο άτυχες στιγμές. Ο παίκτης δεν ανήκει στο ρόστερ και δεν έπαιξε ξανά. Έκανα το αυτονόητο για να προστατεύσω το κύρος της ομάδας μου».

Τι αίσθηση έχετε; Στήνονται ματς;

«Ασφαλώς και μπορεί να υπάρχουν στημένα στη Football League. Όταν ήμουν αντιπρόεδρος παρουσία του εκπροσώπου της Sportradar, είπα ότι έχω ενστάσεις για τον ρόλο της. Χθες ο κύριος Βασιλειάδης έχει και αυτός ενστάσεις για τον ρόλο της»

«Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει φωτιά. Έχω πει και κάτι άλλο και διαχρονικά δικαιώνομαι. Θεωρώ ότι είναι στοχευμένα κάποια πράγματα για τη Football League. Δεν είναι όλο το πρωτάθλημα σάπιο. Υπάρχουν παντού φαινόμενα παγκοσμίως.

Ασφαλώς και μπορεί να υπάρχουν στημένα στη Football League. Όταν ήμουν αντιπρόεδρος παρουσία του εκπροσώπου της Sportradar, είπα ότι έχω ενστάσεις για τον ρόλο της. Χθες ο κύριος Βασιλειάδης δήλωσε ότι έχει και αυτός ενστάσεις για τον ρόλο της. Ασφαλώς και υπάρχουν φαινόμενα αλλά όχι τέτοιου είδους ότι ήρθε το τέλος του κόσμου. Αυτά τα φαινόμενα πρέπει εμείς που αγαπάμε το ποδόσφαιρο να τα τελειώσουμε και να τα εκμηδενίσουμε».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 12 Δεκέμβριος 2017 17:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep