Έτσι θα πατήσει κορυφή

Τι χρειάζεται ο ΟΦΗ για να είναι 1ος τη 10η αγωνιστική όπως θέλει ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος.

[googlead][/googlead]

"Θέλουμε να είμαστε στην 1η θέση τη 10η αγωνιστική" επανέλαβε ο Νίκος Παπαδόπουλος, μετά τη νίκη του ΟΦΗ επί του Εργοτέλη (2-4 στο Παγκρήτιο Στάδιο), ωστόσο αυτή η εξέλιξη δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τα αποτελέσματα της ομάδας του.

Προφανέστατα, λοιπόν, ο τεχνικός των Κρητικών εκτιμάει πως ο πρωτοπόρος Άρης θα έχει απώλειες βαθμών σε τουλάχιστον δύο από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια με δεδομένο ότι η μεταξύ τους διαφορά είναι στην παρούσα φάση στους 4 βαθμούς (18 έναντι 14).

Οπότε ακόμη κι αν κερδίσει ο ΟΦΗ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" την 8η αγωνιστική δεν αρκεί για να πατήσει κορυφή, αν ο Αρης δεν "γκελάρει" σε άλλο ένα ματς μέχρι τη 10η στροφή του πρωταθλήματος.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι και οι δύο ομάδες έχουν προσεχώς παιχνίδια - φωτιά με διεκδικητές της ανόδου. Αρα ο "Παπ" πιστεύει ότι η ομάδα του θα δείξει το αγωνιστικό της ανάστημα, ενώ από την άλλη ο Αρης θα χάσει βαθμούς, μετά την εκκίνηση με 6 στα 6.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των δύο μέχρι τη 10η αγωνιστική: ΟΦΗ - Παναχαϊκή, Δόξα Δράμας - Άρης (7η), Άρης - ΟΦΗ (8η), ΟΦΗ - Δόξα Δράμας, Παναιγιάλειος - Άρης (9η), ΟΦΗ - ΑΟ Χανιά Κισσαμικός, Αρης - Απόλλων Καλαμαριάς (10η).

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 05 Δεκέμβριος 2017 12:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep