«Άμεσα λύση»

Στα εμπόδια αγοραπωλησίας στην Αναγέννηση Καρδίτσας στάθηκε ο Σωκράτης Μπουντούρης.

[googlead][/googlead]

Σε εκκρεμότητα βρίσκεται η μεταβίβαση των μετοχών της Αναγέννησης Καρδίτσας από τον μεγαλομέτοχο, Βασίλη Μπούρμπο στον Κλάους Μίλερ. Και, όπως είναι γνωστό, θα πρέπει να τηρηθούν συγκεκριμένοι όροι για να γίνει το deal. Τα εμπόδια είναι δεδομένα και μόνο τυχαία δεν είναι η κίνηση της ΠΑΕ να φιλοξενήσει δηλώσεις του γενικού αρχηγού, Σωκράτη Μπουντούρη, ο οποίος απηύθυνε έκκληση να βρεθεί λύση.

Αναλυτικά ο Μπουντούρης είπε:

«Ξεκινήσαμε τη χρονιά με πάρα πολλές δυσκολίες, οι οποίες, για να μην το κρύβουμε συνεχίζονται ακόμη. Θεωρώ ότι η ομάδα έγινε ανταγωνιστική, έχει έναν φανταστικό προπονητή, ο οποίος ξέρει να διαχειρίζεται τα πάντα μέσα στο γήπεδο και έξω από αυτό. Εμείς ζητάμε τον κόσμο της Καρδίτσας να είναι κοντά μας σε όλη αυτή την προσπάθεια. Να το ξέρουν ότι θα είναι αληθινή σε κάθε αγώνα. Η Αναγέννηση έχει ψυχή, έχει δύναμη έχει κόσμο, ο οποίος αρχίζει σιγά-σιγά και ξαναγυρίζει στο γήπεδο και θα ξαναγυρίσει.

Αυτή τη στιγμή εκμεταλλευόμαστε στο έπακρον την έδρα μας. Όπως και να’χει η ομάδα είναι νέα και άπειρη, εκτός από 2-3 παιδιά που έχουν παίξει και γνωρίζουν τη συγκεκριμένη κατηγορία. Δεν είναι εύκολο από τη μία μέρα στην άλλη να διαχειριστούν και τα εκτός έδρας παιχνίδια. Βήμα-βήμα θα γινόμαστε καλύτεροι και θεωρώ ότι θα πάρουμε και τα αποτελέσματα που θέλουμε και εκτός. Η ομάδα θα κάνει ‘διπλά στην πορεία».

Για το διοικητικό θέμα δήλωσε:

«Θα ήθελα να κάνω έκκληση προς τους αρμόδιους που κρατάνε την τύχη της ομάδας στα χέρια τους να κάνουν τα πάντα ώστε αυτή η ομάδα να ξαναπατήσει στα πόδια της διοικητικά. Θέλουμε να δοθούν λύσεις εκατέρωθεν διότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μία διαδικασία αγοραπωλησίας.

Θεωρώ ότι πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση και συνιστώ υπομονή στον κόσμο για να δούμε τι θα γίνει, όπως κάνουμε όλοι. Εμείς από την πλευρά μας, αυτό που υποσχόμαστε στον κόσμο της Καρδίτσας είναι ότι θα στηρίξουμε την ομάδα όσο μπορούμε και το ίδιο θέλουμε από τον κόσμο».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 30 Νοέμβριος 2017 17:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep