«Ήταν ό,τι καλύτερο...»

Ο Πέτρος Δημητρίου αναφέρθηκε στην αποβολή του Αχαρναϊκού και ευχαρίστησε συνεργάτες και ποδοσφαιριστές.

[googlead][/googlead]

Με 17 ομάδες συνεχίζει το πρωτάθλημα της Football League μετά την αποβολή του Αχαρναϊκού. Με αφορμή τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη ο Πέτρος Δημητρίου ευχήθηκε να ξαναβρεθούν οι «πράσινοι» εκεί που αξίζουν, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές και τους συνεργάτες του για την προσπάθεια που έκαναν τους τέσσερις τελευταίους μήνες.

Συγκεκριμένα, ο πρώην προπονητής της ομάδας του Μενιδίου ανέφερε στο FL News:

«Στενοχωρήθηκα πολύ για την αποβολή του Αχαρναϊκού από το πρωτάθλημα. Οι τέσσερις αυτοί μήνες που δουλέψαμε με τα παιδιά και τους συνεργάτες μου ήταν ό,τι καλύτερο. Με νεαρά και ταλαντούχα παιδιά που έδειξαν ότι όλο το μέλλον τους ανήκει. Εκτιμώ πολύ το γεγονός ότι με δέχτηκε η οικογένεια του Αχαρναϊκού και ευχαριστώ τον κόσμο της ομάδας που μας αγκάλιασε και έδειξε την αγάπη του.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία που είχαμε τον βοηθό, Νίκο Κάτσικα, τον γυμναστή, Γιώργο Γκιόκα, τον προπονητή τερματοφύλακων, Τάκη Παντέλη, τον σκάουτ, Διονύση Κρίτσα και τον Αυγουστή, τον φροντιστή μας.

Τα όσα έγιναν με την αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα μας στενοχώρησαν όλους. Θα παρακολουθώ τις εξελίξεις και θα είναι ιδιαίτερη χαρά μου σύντομα ο Αχαρναϊκός να ξαναβρεθεί εκεί που αξίζει, στις επαγγελματικές κατηγορίες».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 15 Νοέμβριος 2017 18:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep