«Δεν ξεφεύγουμε από τον στόχο»

Ο Νίκος Κουρμπανάς δήλωσε ότι ο Παναιγιάλειος δεν πρέπει να παρασύρεται, ούτε μετά από νίκες, ούτε μετά από ήττες.

[googlead][/googlead]

Στροφή στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αιγινιακό κάνει ο Παναιγιάλειος, που καλείται να πάρει αποτελέσματα και μακριά από το γήπεδό του αν θέλει να διεκδικήσει μία καλύτερη θέση από την περσινή. Η «Μαύρη Θύελλα» ηττήθηκε (1-0) στην Καρδίτσα, αλλά ο τεχνικός, Νίκος Κουρμπανάς σημείωσε ότι το αποτέλεσμα αυτό δεν αλλάζει τον στόχο και οι «μελανόλευκοι» είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν μπροστά.

Συγκεκριμένα, ο Κουρμπανάς δήλωσε στο FL News:

«Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών. Σε κάποια θέματα θα μπορούσαμε να ήμαστε πιο συγκεντρωμένοι και να αποφεύγουμε κάποια λάθη που πιθανόν να μετατρέπονται σε γκολ. Θα μπορούσαμε από αυτό το ματς να πάρουμε καλύτερο αποτέλεσμα, γιατί η απόδοσή μας ήταν τέτοια που δικαιούμασταν να πάρουμε κάτι.

Εμείς δεν ξεφεύγουμε από τον στόχο και από τα δεδομένα που έχουμε πει. Πρέπει πάντα να κοιτάμε ψηλά και για το καλύτερο δυνατό. Δεν μπορεί να σε παρασέρνει στο ποδόσφαιρο, ούτε μία νίκη, ούτε μία ήττα. Πρέπει να προχωράς στο επόμενο παιχνίδι και να είσαι συνέχεια σε εγρήγορση».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 13 Νοέμβριος 2017 18:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep