«Επιτυχία αν βγάλουμε τη σεζόν»

Ο Κώστας Νικολαΐδης δεν είχε όρεξη να πει πολλά μετά το 6-0 του Αιγινιακού από τον ΟΦΗ.

[googlead][/googlead]

Ο Αιγινιακός συνετρίβη 6-0 από τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ. Ο Κώστας Νικολαΐδης δεν ήθελε να πει πολλά στη συνέντευξη Τύπου, όμως όσα ανέφερε είχαν σημασία. Αρχικά ευχαρίστησε τους παίκτες του που ταξίδεψαν στο Ηράκλειο για τον αγώνα και ακολούθως επεσήμανε ότι «θα είναι επιτυχία αν καταφέρουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα».

Ο προπονητής της ομάδας της βόρειας Πιερίας ανέφερε: «Το μόνο που θέλω να πω είναι ένα μπράβο και ένα ευχαριστώ στα παιδιά που ήρθαν σήμερα να παίξουν με τις συνθήκες που υπήρχαν. Συγχαρητήρια στον Νίκο Παπαδόπουλο και του εύχομαι να πετύχει αυτό που θέλει». 

Πρόσθεσε: «Θα είναι μεγάλη επιτυχία για κάποιες ομάδες αν καταφέρουν να τελειώσουν το πρωτάθλημα. Θα είναι επιτυχία και για εμάς αν το πετύχουμε. Στις δηλώσεις μου πάντως αναφέρθηκα για τον τρόπο που ήρθαμε ως εδώ».

Για τον ΟΦΗ και τον Άρη που έχει ήδη αντιμετωπίσει η ομάδα του, τόνισε: «Για την ώρα αποδεικνύουν πως έχουν τον τίτλο του φαβορί οι ομάδες που έχουμε παίξει ήδη και θα παλέψουν μέχρι τέλους για τον πετύχουν».

Εκ μέρους των παικτών του Αιγινιακού ο Θωμάς Παπαδόπουλος είπε: «Ήταν μια άσχημη ημέρα για εμάς, θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να τα δώσουμε όλα στα επόμενο αγώνα προκειμένου να πάρουμε οπωσδήποτε τη νίκη και για ψυχολογικούς λόγους και για βαθμολογικούς. Εύχομαι στον ΟΦΗ να έχει καλή συνέχεια και να πετύχει στο στόχο του».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 12 Νοέμβριος 2017 18:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep