«Νέο εγχείρημα για μένα»

Ο τεχνικός του Αχαρναϊκού, Πέτρος Δημητρίου Ο τεχνικός του Αχαρναϊκού, Πέτρος Δημητρίου

Ο Πέτρος Δημητρίου μίλησε για το «στοίχημα» του φετινού Αχαρναϊκού και πρόσθεσε πως «σήμερα χαιρόμαστε, από αύριο την δουλειά μας». 

[googlead][/googlead]

Απόλυτα ικανοποιημένος από την πρεμιέρα του Αχαρναϊκού στην φετινή Football League αλλά και πεπεισμένος ότι το φετινό εγχείρημα των «πρασίνων» θα αποδώσει καρπούς εμφανίστηκε ο Πέτρος Δημήτρίου. Το FL NEWS έδωσε το «παρών» στην συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης του Μενιδίου και σας παρουσιάζει τα λεγόμενα του έμπειρου κόουτς. 

Αρχικά τόνισε: «Καταρχήν θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική σεζόν. Όπως βλέπετε μετά από τρεις μήνες ξεκινάει το πρωτάθλημα. Εύχομαι να τελειώσουν και οι 18 ομάδες που συμμετέχουν. Αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα. Για μένα είναι ένα νέο εγχείρημα αυτό που κάνω. Όταν ήρθαν στην ομάδα υπήρχαν μόλις τέσσερα δελτία στην ομάδα παιδιά 19-20 ετών και στην συνέχεια πήραμε 30 ποδοσφαιριστές σε νεαρή ηλικία.

Κάποιες φορές αισθάνομαι ότι είμαι σε ομάδα Κ-20. Αλλά αυτά που έχω δει από αυτά τα παιδιά στα εννέα φιλικά αλλά και στα ματς Κυπέλλου είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά. Παίξαμε προχθές με τον πρωταθλητή Ελλάδος και αφήσαμε παίκτες εκτός για να αγωνιστούν σήμερα και χάσαμε 3-0 με το τελευταίο γκολ στο 90’. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα έχει μάθει καλή τακτική. Έχουμε δουλέψει πολύ σε αυτό τον τομέα. Προσπαθώ μέσα από το νεαρό της ηλικίας και την φιλοδοξία των παικτών προσπαθώ να κερδίσω πράγματα. Δηλαδή να έχουν ταχύτητα να είναι πολύ καλοί στην επίθεση, να παίζουν σε πρώτο χρόνο. Και να κάνουμε μια καλή ομάδα. Έχω παίκτες με μέσο όρο ηλικίας 18 ετών και είναι πολύ θετικό για εμένα, έναν προπονητή με 300 και συμμετοχές σε Β’ Γ’ εθνική. Αυτό που κάνω φέτος με ικανοποιεί ιδιαίτερα».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι του χθεσινού αγώνα: «Ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Ο αντίπαλος προσπάθησε να πάει το ματς στην δύναμη και στις μεγάλες μπάλες. Αν παίζαμε με κάτω την μπάλα θα είχαμε περισσότερες ευκαιρίες. Δεν συμφωνώ ότι δεν κάναμε ευκαιρίες. Βλέποντας ότι παίζουν πολύ ψηλά αναγκαστήκαμε να βάλουμε ένα παίκτη μπροστά από τα στόπερ για να μαζεψουμε τις μπαλιές. Τα περισσότερα παιδιά πήραν το βάπτισμα του πυρός από την κατηγορία. Αυτό κάνει ακόμα μεγαλύτερη την επιτυχία μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας μας που ήταν δίπλα μας. Και να ευχηθώ στον Απόλλωνα Λάρισας καλή επιτυχία. Να χαρούμε σήμερα και από αύριο συνεχίζουμε την δουλειά μας, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Αχαρναϊκός ξεκίνησε προετοιμασία ενάμιση μήνα πριν όταν άλλες ομάδες έχουν κάνει τρεις μήνες προετοιμασία».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 30 Οκτώβριος 2017 20:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep