Επανασπορά και στο ΒΑΚ

Μετά το "Γεντί Κουλέ" γίνεται επανασπορά και στο πρώτο γήπεδο του ΒΑΚ.

[googlead][/googlead]

Για τη συντήρηση του χλοοτάπητα και στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας φροντίζει η ΠΑΕ ΟΦΗ.

Προς αυτή την κατεύθυνηση άρχισε η χειμερινή επανασπορά στο πρώτο γήπεδο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

Θυμίζουμε ότι το τελευταίο 10ήμερο του Σεπτέμβρη έκλεισε το "Γεντί Κουλέ" για ανάλογες εργασίες με στόχο να παρουσιάζει εικόνα "χαλιού" η φυσική έδρα του ΟΦΗ στα επίσημα παιχνίδια.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

"Χειμερινή επανασπορά γίνεται αυτές τις μέρες στο πρώτο γήπεδο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, το οποίο χρησιμοποιεί αποκλειστικά η «μεγάλη» ομάδα του ΟΦΗ. Η εικόνα του γηπέδου είναι πραγματικά εξαιρετική, μετά την ολική αντικατάσταση του χλοοτάπητα που έγινε το περασμένο καλοκαίρι.

Στον ΟΦΗ κάνουν ότι είναι δυνατόν, ώστε να διατηρηθεί αυτή η εικόνα. Η κίνηση αυτή κρίθηκε επιβεβλημένη, ώστε ο χλοοτάπητας να μην επιβαρυνθεί από τις συνθήκες του χειμώνα.

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί την εταιρεία πρασίνου M&Μ για την ουσιαστική της προσφορά και βοήθεια προς τον ΟΦΗ, σε όλα τα γήπεδα της ομάδας. Τόσο στο κεντρικό γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», όσο και στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Η σημερινή εικόνα των γηπέδων, αφήνει ικανοποιημένους τους ανθρώπους του ΟΦΗ, αλλά και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας".

[googlead][/googlead]

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep