«Έτοιμοι στο πρωτάθλημα»

Ο Αχαρναϊκός έχει… ξεπεράσει τα όρια και στόχος του είναι να εμφανιστεί έτοιμος στο πρωτάθλημα.

Με δύο διαδοχικά φιλικά παιχνίδια ολοκλήρωσε τη σειρά αγώνων ο Αχαρναϊκός ενόψει της πρώτης επίσημης αναμέτρησης για το Κύπελλο Ελλάδος. Οι «πράσινοι» την Πέμπτη (21/09) αντιμετωπίζουν τον ΑΟΧ Κισσαμικό και δεδομένου ότι κάνουν προετοιμασία μόλις δύο εβδομάδες, ο Πέτρος Δημητρίου έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος.

«Χωρίς να στέκομαι στα αποτελέσματα στα δύο τελευταία φιλικά, τα δείγματα ήταν εξαιρετικά», ανέφερε στο FL News ο τεχνικός του Αχαρναϊκού και σημείωσε: «Έχουμε ξεπεράσει τα όριά μας αυτές τις 15 ημέρες. Δουλεύουμε σε φυσική κατάσταση, τακτική και παράλληλα δίνουμε και φιλικά. Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Θέλουμε πολλή δουλειά ακόμα για να είμαστε έτοιμοι στη Football League. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων των παιδιών και έχουμε δείξει ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

Στα αγωνιστικά, οι Παπαθανασίου, Μπίρης, Τζανέτος, Λαμπίρης και Πάσχος έμειναν εκτός φιλικού με τον Θρασύβουλο λόγω προβλημάτων και το πρόγραμμα την Παρασκευή (15/09) περιλαμβάνει διπλή προπόνηση. Άλλο τεστ δεν θα δοθεί μέχρι το ματς Κυπέλλου στα Περιβόλια.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 15 Σεπτέμβριος 2017 15:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep