Νίκη με... μηνύματα (photos)

Στη φωτό του FL News οι παίκτες των δύο ομάδων τιμούν τη μνήμη του αδικοχαμένου, Μάριου Σουλούκου Στη φωτό του FL News οι παίκτες των δύο ομάδων τιμούν τη μνήμη του αδικοχαμένου, Μάριου Σουλούκου

Ο Αχαρναϊκός νίκησε 1-0 τον Φωστήρα σε φιλικό που έγινε στη μνήμη του μικρού, Μάριου Σουλούκου.

Κονωνικού χαρακτήρα ήταν το πρώτο εντός έδρας φιλικό που έδωσε ο Αχαρναϊκός την Τετάρτη (13/09) απέναντι στον Φωστήρα. Η ομάδα του Μενιδίου έδειξε ότι δεν ξέχασε τον πρόσφατο χαμό του μικρού, Μάριου Σουλούκου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο προαύλιο του σχολείου του από αδέσποτη σφαίρα τον Ιούνιο. Έτσι, οι «πράσινοι» χάρισαν στους δικούς του του μία φανέλα που έγραφε στο μπροστινό της μέρος: «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ», ενώ στο πίσω μέρος είχε γραμμένο το όνομά του. Φανέλα χάρισε και η ομάδα του Ταύρου, ενώ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή.

soull

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, ενώ στο αγωνιστικό μέρος ο Αχαρναϊκός έδειξε πολύ καλό πρόσωπο και απέναντι σε έναν πιο έτοιμο αντίπαλο επικράτησε 1-0. Το αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Παπασάββας στο 79' με κεφαλιά. Οι «πράσινοι» δημιούργησαν ευκαιρίες και γενικά άφησαν καλές εντυπώσεις. Στα ευτράπελα, το γεγονός ότι η διαιτητής της αναμέτρησης μπερδεύτηκε και σφύριξε τη λήξη στο 83', όμως μετά από λίγο πήρε την απόφασή της πίσω και συνέχισε το ματς.

soul1

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Πάντος, Γραμματίκας, Μπεκατώρος, Μεντής, Κοντοές, Αρώνης, Σταμούλης, Ζαφειράκης, Καζβιρόπουλος, Τζάθας, Εζουμέζου. Έπαιξαν και οι: Καλογεράκος, Καρδάσης, Καμαρινόπουλος, Τουγλής, Μηλιώτης, Αφράτης, Μεγαλοοικονόμου, Κυριαζόπουλος, Παπασάββας, Καρβουνίδης, Καναβέτας, Χαραλαμπόπουλος, Τοπτίδης, Κιμ.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Αρζένης): Κουμής (70' Ντέντες), Κωνσταντινίδης (70' Μανδύλης), Κόπελας (77' Στόγιος), Καλημέρης (75' Δρόσης), Τσώνης, Παπανικολάου (46' Μπιταξής), Χαρίτος (60' Κουτσούμπας), Δωροβίνης (46' Ζαγοριανός), Νάστος (46' Νικολόπουλος), Ποκόνγκ (60' Στρίγγας), Κωστόπουλος (60' Πρίκας).

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 13 Σεπτέμβριος 2017 22:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep