«Ως την Τετάρτη...»

Για το μέλλον του στην Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Άρη μίλησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Βασίλης Μπούρμπος.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4 και την εκπομπή «AllAboutARIS ON AIR» φιλοξενήθηκε ο Βασίλης Μπούρμπος. Ο μεγαλομέτοχος της Αναγέννησης Καρδίτσας που παρακολούθησε τη φιλική αναμέτρηση των Τρικάλων με τον Άρη μίλησε για το μέλλον του στη θεσσαλική ΠΑΕ, αλλά και για τους Θεσσαλονικείς, λέγοντας ότι φέτος θα καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο της ανόδου. Σημείωσε, πάντως, ότι ως την Τετάρτη (30/08) θα ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι με τις μετοχές του. Αναλυτικά είπε:

Για το φιλικό:

«Θύμιζε ματς πρωταθλήματος με δυνατές μονομαχίες και πολλά νεύρα. Ήταν σαν ντέρμπι πρωταθλήματος. Από το 10ο λεπτό και μετά, ο Άρης ήταν πολύ καλή ομάδα και με πολλά τρεξίματα. Αν τα δείξει αυτά και στο πρωτάθλημα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Ήταν ομάδα με εκπληκτική ικανότητα να πρεσάρει μπροστά. Πιστεύω ότι δεν θα έχει κανένα θέμα».

Σε σύγκριση με πέρυσι:

«Η ομάδα ήταν πολύ καλύτερη από πέρυσι. Αν και είναι πολύ νωρίς να λέμε τέτοια πράγματα, ήταν πολύ καλή στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν μια ομάδα που ξέρει τι θέλει με πολύ τρέξιμο».

Για τον Καρυπίδη:

«Ηταν ευχαριστημένος χθες. Μετά από ένα χρόνο εμπειρίας στη Football League θα είναι πιο προετοιμασμένος και έτοιμος. Άλλο η Α’ Εθνική και άλλο η Β’. Έχει πάρει το μάθημά του. Οι παίκτες που έχει πάρει είναι πολύ καλοί. Ο Μυροφορίδης ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να πάρει».

Για τη φετινή κατηγορία:

«Από αυτά που βλέπω μέχρι στιγμής, θα είναι 5-6 ομάδες πιο ανταγωνιστικές και οι υπόλοιπες θα κυμαίνονται στα ίδια. Η κατηγορία είναι δύσκολή. Ο Άρης είναι το φαβορί και αν δείξει αυτά που έδειξε πέρυσι, δε θα φοβάται τίποτα. Ακολουθεί η Καλαμαριά, τα Τρίκαλα και ο ΟΦΗ. Πιστεύω ότι ο κύριος Λεουτσάκος κάνει μια προσπάθεια και οι ομάδες θα πάρουν κάποια λεφτά. Αλλιώς, αν δεν έρθουν κάποια χρήματα θα υπάρχουν αποχωρήσεις από την κατηγορία. Το πιο απλό κοστολόγιο είναι 550 χιλιάδες».

Για την Αναγέννηση Καρδίτσας:

«Είμαι σε διαδικασίας παραχώρησης των μετοχών σε έναν Γερμανό, έχω δώσει κάποιες μετοχές και μέχρι την Τετάρτη θα ξέρουμε. Εγώ είμαι στην απ΄ έξω και δεν ασχολούμαι, αλλά έχουμε ως στόχο την σωτηρία και ότι προκύψει».

Για πιθανό φιλικό του Άρη με την Καρδίτσα:

«Θα δούμε, αν εγώ επιστρέψω θα γίνει. Φέτος έχει πάρει και ένα δικό μου παιδί ο Άρης, τον Νίκιτς. Το δίδυμο με τον Μουμίν είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει. Μακάρι ο Άρης να ανέβει κατηγορία γιατί το αξίζει, είναι μια μεγάλη ομάδα και είναι κρίμα να βρίσκεται στην Football League».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 28 Αύγουστος 2017 21:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep