Διευκρινίσεις για την ιστοσελίδα

Ανακοίνωση της ΑΣΑ αναφορικά με την ιστοσελίδα της ΠΑΕ «asa1904.gr»

Διευκρινήσεις, αναφορικά με τον ρόλο και την λειτουργία της ιστοσελίδας «asa1904.gr» έδωσε ο ΑΣΑ, μετά από σχόλια οπαδών. Όπως έγινε γνωστό, η αλλαγή στην διοικητική ηγεσία της ομάδας της Καρδίτσας θα φέρει και νέα ιστοσελίδα για την ΠΑΕ, με το «asa1904.gr», όμως, να παραμένει ενεργό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Επειδή ως γνωστόν διανύουμε μεταβατικό στάδιο στην διοίκηση απο το δημιούργημα του ΑΣ Αναγέννηση 1904, την ΠΑΕ Αναγέννηση (2013), είναι απαραίτητες κάποιες διευκρινίσεις σ' ο,τι αφορούν την ιστοσελίδα μας προς ενημέρωση των μελών αλλά και των φιλάθλων του Συλλόγου μας.

Το asa1904.gr που βρίσκεται σε καθημερινή λειτουργία απο το 2012, είναι το επίσημο όργανο του ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 1904, όταν και ξεκίνησε η νέα προσπάθεια επανασύστασης του συλλόγου απο τον Οκτώβριο 2011 μετά την τρομερή περιπέτεια που πέρασε, τον υποβιβασμό δύο κατηγοριών, την διάλυση και εκκαθάρισης της προηγούμενης προβληματικής και καταχρεωμένης ΠΑΕ.

Φιλοξένησε όλες τις ανακοινώσεις και τη δράση των τμημάτων της Αναγέννησης, κάλυψε στο μέτρο του δυνατού όλα τα γεγονότα των εκφράσεων της ομάδας μας εντός και εκτός γηπέδου, διότι υπήρχε μια συνέχεια του συλλόγου που αναγκαστικά το 2014 δημιούργησε την ΠΑΕ (αν και είχε προτείνει στα όργανα του ελληνικού ποδοσφαίρου και της πολιτείας να μετατραπεί η football league σε ερασιτεχνική ή να διατηρούν οι σύλλογοι την δυνατότητα να επιλέγουν το καθεστώς).
Η πρόταση που είχε κάνει η διοίκηση του ΑΣ Αναγέννηση 1904, μόλις η ομάδα μας ανήλθε στην football league μετά από πανηγυρική άνοδο από τη Γ Εθνική απορρίφθηκε από τα επίσημα όργανα.
Αναγκαστικά, λοιπόν, για να μετέχει η ομάδα μας στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, δημιουργήθηκε η ΠΑΕ υπο την προεδρία του κ. Μπούρμπου που προηγουμένως υπήρξε πρόεδρος και του ΑΣ και του ΤΑΠ που δημιουργήθηκε στη επαγγελματική τότε Γ' Εθνική.

Πλέον, διανύουμε όπως προαναφέραμε μια μεταβατική κατάσταση στα διοικητικά της ΠΑΕ καθώς έχουμε την ανάληψη της προεδρίας απο τον κ. Μίλερ και αλλαγή σκυτάλης στα ηνία στην πέμπτη σερί σεζόν που λειτουργεί...
Σε λίγες ημέρες προφανώς και η ΠΑΕ θα δημιουργήσει την επίσημη σύγχρονη ιστοσελίδα της, που με χαρά θα την καλωσορίσουμε στην μεγάλη κιτρινόμαυρη οικογένεια και θα συμβάλλουμε στην διάδοσή της και στην καθιέρωσή της στη συνείδηση των Αναγεννησιωτών...

Το asa1904.gr θα συνεχίσει την ενημέρωση των μελών και των Αναγεννησιωτών φιλάθλων με αναφορά σε όλη την ειδησεογραφία του συλλόγου...

Θα είμαστε, φυσικά, δίπλα, αρωγοί και στη νέα προσπάθεια της ΠΑΕ, όπως και σε κάθε τμήμα της Αναγέννησης.

asa1904.gr».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 04 Αύγουστος 2017 11:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep