«Τα αδύνατα δυνατά για τον Αχαρναϊκό»

Ο πρώην πρόεδρος του Αχαρναϊκού, Κλήμης Κολιός τόνισε ότι συνεχίζει τις επαφές με παράγοντες για τη στήριξη της ομάδας.

Επαφές για να «κατέβει» ο Αχαρναϊκός στο νέο πρωτάθλημα της Football League γίνονται το τελευταίο διάστημα και ο Κλήμης Κολιός, που μπορεί να αποχώρησε από τη θέση του προέδρου προ ημερών αλλά δεν την έχει εγκαταλείψει, κάνει τη δική του προσπάθεια για την ομάδα του Μενιδίου.

Με δήλωσή του το πρωί της Δευτέρας (24/07) τόνισε ότι πραγματοποιεί συνεχώς επαφές με παράγοντες που ενδιαφέρονται για να στηρίξουν τους «πράσινους» και σημείωσε πως θα κάνει «τα αδύνατα δυνατά ώστε πολύ σύντομα τα νέα για τη συνέχιση της ομάδας να είναι θετικά».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Παρά το γεγονός πως έχω παραιτηθεί από τη θέση του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ η αγάπη, το ενδιαφέρον, αλλά και η αγωνία μου γι’ αυτή την ιστορική ομάδα που πάλεψα μαζί με τους συνεργάτες μου να κρατηθεί στην κατηγορία πριν από ένα χρόνο, συνεχίζεται.

Θα ήθελα να ενημερώσω τον φίλαθλο κόσμο πως πραγματοποιώ συνεχώς επαφές με παράγοντες του ποδοσφαίρου που ενδιαφέρονται να στηρίξουν την ομάδα μας, ώστε να συνεχίσει την πορεία της στην Football League, εκεί δηλαδή που δίκαια ανήκει. Ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ δεν είναι «ακέφαλος», οι εκκρεμότητες τόσο οι οικονομικές όσο και οι διοικητικές είναι πολλές, οι ημερομηνίες που πρέπει να προλάβουμε ώστε να συμμετάσχει στο νέο Πρωτάθλημα ασφυκτικές, γι’ αυτό και με πρωτοβουλία μου θα κάνω τα αδύνατα δυνατά ώστε πολύ σύντομα τα νέα για τη συνέχιση της ομάδας να είναι θετικά. Ελπίζω όλα να πάνε καλά γιατί τόσο ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ όσο και η πόλη μας αξίζει να βρίσκεται όσο πιο ψηλά γίνεται».

Last modified onΔευτέρα, 24 Ιούλιος 2017 10:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep