Το «αντίο» του Παπαδόπουλου

Ο Τάκης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον Παναιγιάλειο.

Με ανακοίνωσή του το πρωί της Τετάρτης (19/07) ο Τάκης Παπαδόπουλος έγραψε τους τίτλους τέλους στη θητεία του με τη φανέλα του Παναιγιάλειου.

Ο 32χρονος αμυντικός, ο οποίος κατέγραψε στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν 10 συμμετοχές με τους «μελανόλευκους» στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ομάδα της καρδιάς του, όπως την χαρακτήρισε, αναφέροντας που φεύγει για επαγγελματικούς και οικογενειακούς λόγους, έχοντας «την βεβαιότητα ότι την υπηρέτησα έντιμα, χωρίς σκοπιμότητες, ως πιστός στρατιώτης».

Παράλληλα o Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε τιμήσει για αρκετά χρόνια στο παρελθόν τη φανέλα του Παναιγιάλειου και είχε φορέσει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, σημείωσε πως θα συνεχίσει να παρακολουθεί την πορεία της ομάδας ως πιστός οπαδός και ευχήθηκε να επιστρέψει ο σύλλογος στη μεγάλη κατηγορία.

«Μετά από δεκατρία (13) συνολικά χρόνια παραμονής στην ομάδα της καρδιάς μου, μία είναι η ομάδα, είμαι υποχρεωμένος να διακόψω να την υπηρετώ.

Οι επαγγελματικές και οικογενειακές μου υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω την ενασχόλησή μου σε υψηλό επίπεδο, όπως τουλάχιστον την εννοώ ο ίδιος.

Χρειάζομαι περισσότερο χρόνο για τον εαυτό μου, την επιχείρησή μου, αλλά πολύ περισσότερο για την γυναίκα μου και το παιδί μας.

Με ανάμεικτα συναισθήματα, λοιπόν, νιώθω την υποχρέωση να ενημερώσω πρώτος εγώ, τον φίλαθλο κόσμο του Παναιγιάλειου, όλους αυτούς που με αγάπησαν και με στήριξαν, αυτούς που, ενδεχομένως άθελά μου, στεναχώρησα, αλλά ακόμη και αυτούς που ηθελημένα ή όχι με στεναχώρησαν ή προσπάθησαν να με βλάψουν, ότι αποχωρώ από την ομάδα έχοντας την βεβαιότητα ότι την υπηρέτησα έντιμα, χωρίς σκοπιμότητες, ως πιστός στρατιώτης.

Σε όλους αυτούς λοιπόν απευθύνω έναν θερμό αποχαιρετισμό, τους ευχαριστώ για την στήριξη και την αγάπη τους και τους διαβεβαιώνω ότι ο Τάκης δεν ξεχνάει τις υποχρεώσεις του απέναντι στην ομάδα και τον κόσμο, κρατώ μόνο τις χαρές και τις καλές αναμνήσεις, θα παρακολουθώ ως πιστός οπαδός την ομάδα και εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα και τον κόσμο του Αιγίου, να επιτευχθούν οι στόχοι και στο εγγύς μέλλον να δούμε επιτέλους τον ΠΓΣ μας στη μεγαλύτερη κατηγορία».

Last modified onΤετάρτη, 19 Ιούλιος 2017 16:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep