«Βασικό στέλεχος ο Τρίγκας»

Ο προπονητής του Παναιγιαλείου, Δημήτρης Σπανός μίλησε στο FL News για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Τρίγκα με προορισμό την Παναχαϊκή.

Στο στόχαστρο της Παναχαϊκής έχει μπει ο Νίκος Τρίγκας και δημοσιεύματα τον θέλουν να επιδιώκει την αποχώρησή του από τον Παναιγιάλειο με προορισμό τους «κοκκινόμαυρους». Το FL News επικοινώνησε με τον προπονητή της «Μαύρης Θύελλας», Δημήτρη Σπανό και ο ίδιος υπογράμμισε ότι τον θεωρεί βασικό στέλεχος. Εννοείται, λοιπόν, πως για να γίνει πραγματικότητα η συγκεκριμένη μετακίνηση, θα πρέπει να ικανοποιηθούν οι «μελανόλευκοι».

Συγκεκριμένα, ο Σπανός δήλωσε στο FL News:

«Ο Τρίγκας για μένα είναι βασικό στέλεχος της ομάδας που ετοιμάζουμε να φτιάξουμε. Θεωρώ ότι έχει μεγάλη αξία. Εμείς δεν μπορούμε να κόψουμε το μέλλον σε κανέναν ποδοσφαιριστή. Θεωρώ ότι η διοίκηση δεν κόβει το μέλλον σε κανέναν, αρκεί να ικανοποιηθεί».

Ο 21 ετών μέσος στο πρώτο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε ανήκε στο δυναμικό του Απόλλωνα και στο δεύτερο μισό ακολούθησε τον Σπανό στον Παναιγιάλειο. Έπαιξε σε 11 αγώνες και σημείωσε 1 γκολ.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 28 Ιούνιος 2017 15:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep