«Μου έδειξαν εμπιστοσύνη»

Ο Βασίλης Λιόλιος αποκάλυψε στο FL News τι ήταν αυτό που τον έκανε να παραμείνει για ακόμα μία σεζόν στον Αιγινιακό

Η… σημαία του Αιγινιακού θα παραμείνει στον ιστό της, καθώς ο αρχηγός της ομάδας της Βόρειας Πιερίας, Βασίλης Λιολιος, ανανέωσε για ακόμα έναν χρόνο το συμβόλαιο του, παραμένοντας κάτοικος Αιγινίου για έκτη συνεχόμενη σεζόν! Ο «κάπτεν» του Αιγινιακού μίλησε στο FL News και τόνισε πως σημαντικό ρόλο στην απόφαση του να ανανεώσει, έπαιξε η εμπιστοσύνη που του έδειξε η διοίκηση.

«Υπήρχε θέληση και από τις δύο πλευρές για να ανανεώσουμε. Μου έδειξαν εμπιστοσύνη και η διοίκηση αλλά και οι προπονητές που έχουν περάσει από την ομάδα. Το κλίμα είναι πολύ καλό, ειδικά ανάμεσα στα παιδιά που έχουμε αρκετά χρόνια εδώ. Όλα αυτά έκαναν την απόφαση μου εύκολη», ήταν τα πρώτα λόγια του Βασίλη Λιόλιου, αναφορικά με το πόσο εύκολη ήταν η απόφαση του να συνεχίσει να φορά την φανέλα του Αιγινιακού, ενώ στην συνέχεια μίλησε, τόσο για την περσινή σεζόν και την εκπληκτική αντεπίθεση της ομάδας, στον β’ γύρο, όσο και την σεζόν που ακολουθεί. 

«Πέρσι η ομάδα ήταν νέα και χρειαζόταν χρόνος για να δέσει. Η αλήθεια είναι πως δεν κάναμε καλό πρώτο γύρο, όμως στην διακοπή δουλέψαμε καλά. Ήρθαν και οι νέοι προπονητές που έδωσαν το έναυσμα για αντεπίθεση. Έτσι τα αποτελέσματα ήρθαν. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η έδρα μας».

«Από πέρσι κρατάω τον δεύτερο γύρο και τα εντός έδρας παιχνίδια μας. Παίξανε πολύ σημαντικό ρόλο. Για την νέα σεζόν θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στην συνοχή της ομάδας, να δέσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να μην έχουμε ανάλογα προβλήματα με αυτά στο ξεκίνημα της περασμένης σεζόν». 

«Η αλήθεια είναι πως και φέτος η ομάδα αναμένεται να είναι νέα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν κάποιοι φόβοι πως μπορεί να επαναληφθεί αντίστοιχο ξεκίνημα με το περσινό. Όσο περισσότεροι παίκτες μείνουμε από το περσινό ρόστερ, τόσο ευκολότερο θα είναι και για εμάς αλλά και για τα νέα παιδιά ου θα έρθουν, για να προσαρμοστούν». 

Ο 29χρονος μπακ μίλησε και για τις διοικητικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών στον Αιγινιακό, εκφράζοντας για ακόμα μία φορά την εμπιστοσύνη του στον Γιάννη Νιώπα και τους διοικούντες της ομάδας, ενώ, όπως και προ ημερών ο Θάνος Τόλιος, έτσι και ο ίδιος, φρόντισε να κρατήσει χαμηλά τον πήχη, ενόψει της νέας περιόδου.

«Μακάρι όλο αυτό να βγει σε καλό. Έχω εμπιστοσύνη στην διοίκηση και γνωρίζω πως θα το χειριστεί πάρα πολύ καλά, ώστε να είναι προς όφελος όλων».

«Ο πήχης πρέπει να παραμείνει χαμηλά. Είμαστε μία ομάδα η οποία θα παλέψει για την παραμονή της, έτσι ο στόχος μας θα είναι η όσο το δυνατόν γρηγορότερη εξασφάλιση της σωτηρίας και η καθιέρωση μας στην κατηγορία. Δύσκολα θα μπορέσουμε να παλέψουμε για κάτι παραπάνω, οπότε στόχος μας θα είναι η γρήγορη παραμονή και στην συνέχεια ότι καλύτερο».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 28 Ιούνιος 2017 14:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep