Ήττα για τους βετεράνους της Λαμίας

Οι «κυανόλευκοι» έχασαν με 2-0 από την Αταλάντη.

Σε ένα παιχνίδι, που διεξήχθη για καλό σκοπό, αφού αντί για εισιτήριο ορίστηκε ως αντίτιμο να δοθούν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, οι βετεράνοι της Λαμίας γνώρισαν την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την αντίστοιχη ομάδα του ΑΠΟ Αταλάντης.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο Σύνδεσμος βετεράνων της Λαμίας τίμησε τον Δήμαρχο οκρών, Νίκο Λιόλιογια την προσφορά του στον ΑΣ Λαμία από τη θέση του προέδρου και τη συμβολή του στην ανάδειξη του φθιωτικού ποδοσφαίρου. Με τη σειρά του ο Λιόλιος βράβευσε «κυανόλευκους» για το κοινωνικό τους έργο και την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο. Επίσης, για λογαριασμό της Αταλάντης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Σαρακιώτης παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον αρχηγό της Λαμίας, Τάκη Κατσιφλώρο για τον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ: Κουράμας, Κοντογεώργος, Καραδήμας, Στάμος, Κωτσαδάμ, Παπάζογλου, Σκόρδας, Τετριμίδας, Αγγελής, Χλοψσούδης, Σοροπάνης, Νικολάου, Ασημάκης, Νιαβής, Κυρμανίδης, Αναστασίου, Ζυγομήτρος, Τρικαλιώτης

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΛΑΜΙΑΣ: Κατσιφλώρος, Μαδούρας, Στριφτός, Βακλαϊδής, Τσάμης, Αλεξίου, Αργύρης, Σιλεβίστας, Κυριάκος, Παπανικολάου Λ., Μαντζίκος. Έπαιξαν και οι: Βλάχος, Αλπόγλου, Παπανικολάου Β-Ζ., Μπαγινέτας Η., Τόλιας, Πέπερας, Μπούσιος, Σακελλάρης.

πηγή: lamiaole

Last modified onΚυριακή, 11 Ιούνιος 2017 14:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep