«Δύσκολο, συναρπαστικό ταξίδι»

Φωτό: Ι. Σιμόπουλος Φωτό: Ι. Σιμόπουλος

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας βράβευσε την ομάδα του ΠΑΣ Λαμία για την άνοδο στη Super League.

Το βράδυ της Πέμπτης (8/6) η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας βράβευσε την ομάδα της Λαμίας, με αφορμή το σπουδαίο της επίτευγμα να εξασφαλίσει την άνοδο στη Super League. Τις βραβεύσεις πραγματοποίησαν οι Αντιπεριφερειάρχες Θύμιος Καραΐσκος, Κώστας Αποστολόπουλος και Θεμιστοκλής Χειμάρας, όπως και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Δημήτρης Τιμπλαλέξης, Θανάσης Γιαννόπουλος και Απόστολος Γκλέτσος.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Φθιώτιδας, πατέρας Νεόφυτος Ραφαηλίδης, οι αντιπεριφερειάρχες και τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου, η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και όλο το επιτελείο των «κυανόλευκων» και φυσικά οι ποδοσφαιριστές.

Από τη μεριά της η ομάδα της Λαμίας τίμησε τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος δεν ήταν παρών στην εκδήλωση λόγω πένθους, όπως και τον αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας, Θύμιο Καραΐσκο με δύο φανέλες που έφεραν τον αριθμό 10 και τα ονόματά τους και με δύο μπάλες με τις υπογραφές όλων των παικτών της Λαμίας.

Ο Θύμιος Καραΐσκος ανέφερε: «Αυτονόητο να είμαστε στο πλευρό της ομάδας. Είμαστε όλοι εδώ να βραβεύσουμε και να τιμήσουμε την ομάδα για την ιστορική της άνοδο στη Super League. Μια άνοδος που αποτελεί ύψιστη τιμή για την πόλη, το Νομό, την Περιφέρεια. Βραβεύουμε τους άριστους.  Την ομάδα που μας έκανε υπερήφανους. Τον οραματιστή της μεγάλης αυτής επιτυχίας, Πανουργιά Παπαϊωάννου και το Δ.Σ. της ομάδας, τον αρχιστράτηγο, Μπάμπη Τεννέ και τους παίκτες. Πολλά συγχαρητήρια και ευχόμαστε νέες επιτυχίες στη μεγάλη κατηγορία».

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, αφού ευχαρίστησε την Περιφέρεια για την τιμητική εκδήλωση που πραγματοποίησε, σημείωσε: «Ήταν ένα δύσκολο ταξίδι το φετινό για τη Λαμία. Σημασία έχει ότι φτάσαμε στον προορισμό μας».

Ο προπονητής, Μπάμπης Τεννές, ανέφερε: «Την Κυριακή, ολοκληρώνεται ένα υπέροχο ταξίδι για τον ΠΑΣ Λαμία. Ένα ταξίδι που πρόσφερε πολλές χαρές και έκανε υπερήφανο όλο το νομό Φθιώτιδας. Σε δύο μήνες, ξεκινάει ένα εξίσου συναρπαστικό ταξίδι και πολύ πιο δύσκολο. Πιστεύω ότι με τη βοήθεια του Δήμου, της Περιφέρειας, η ομάδα θα μπορέσει να προσφέρει και άλλα συναισθήματα χαράς και υπερηφάνειας».

Πηγή: speaker.gr

Media

Last modified onΠαρασκευή, 09 Ιούνιος 2017 02:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep