Κέρδος οι νέοι

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Γιάννης Μάγγος από τους νεαρούς της Αναγέννησης. Τέλος ο Μάιγκα.

Τις εντός έδρας υποχρεώσεις της ολοκλήρωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας στο παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ. Το αποτέλεσμα, πάντως, ήρθε σε δεύτερη μοίρα και οι «κιτρινόμαυροι» στάθηκαν στην παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών, που ικανοποίησαν απόλυτα τον προπονητή, Γιάννη Μάγγο.

Συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας, Περικλής Γεωργατζάς αγωνίστηκε ξανά στο πρωτάθλημα με τους Θεσσαλούς μετά από έναν χρόνο (τελευταία συμμετοχή στις 29/5/16), αφού φέτος είχε παίξει μόνο στο Κύπελλο στις 14 Δεκεμβρίου. Ο Γιώργος Ξέρρας πήρε για πρώτη φορά φανέλα βασικού στη Stoiximan.gr Football League, ο Γιώργος Τζέλλος κατέγραψε τη δεύτερη συμμετοχή του μετά τον Νοέμβριο και ο Θωμάς Μυργιώτης βρέθηκε για πρώτη φορά σε αρχικό σχήμα.

Όλοι τους αναμένεται να πάρουν ευκαιρίες στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς απέναντι στη Λαμία. Δεδομένα απών θα είναι ο Χαμιντού Μάιγκα, ο οποίος συμπλήρωσε 10 κίτρινες κάρτες και η σεζόν τελείωσε για τον ίδιο. Το συμβόλαιό του Αφρικανού κεντρικού αμυντικού τελειώνει και εκτός απροόπτου θα αποχωρήσει.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 05 Ιούνιος 2017 22:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep