Επιστροφή στην δουλειά

«Τα κεφάλια μέσα» και πάλι στον Άρη, μετά το διήμερο ρεπό

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, μετά το διήμερο ρεπό που τους είχε δώσει ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Κωστένογλου. Μία εβδομάδα, πάντως, η οποία αναμένεται να κυλήσει «χαλαρά», καθώς οι «κιτρινόμαυροι δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτό το σαββατοκύριακο. Και αυτό γιατί στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής ήταν προγραμματισμένη η αναμέτρηση με τον Πανθρακικό, κάτι που σημαίνει πως η ομάδα θα πάρει τρεις ξεκούραστους βαθμούς.

Αυτό, πάντως, που όλοι έχουν στο μυαλό τους, είναι η επόμενη μέρα στον σύλλογο. Τόσο διοικητικά, όσο και αγωνιστικά, καθώς με την επιστροφή του Θοδωρή Καρυπίδη από τις ΗΠΑ την επόμενη εβδομάδα, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του με τον Νίκο Κωστένογλου όπου και θα ξεκαθαριστεί αν ο 47χρονος τεχνικός παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του.

Μόλις λυθεί το θέμα του προπονητή, τότε θα ξεκινήσει και ο σχεδιασμός του Άρη ενόψει της νέας σεζόν, ποιοι από τους παίκτες του ρόστερ θα υπολογίζονται για το επόμενο πρωτάθλημα και ποιοι θα κλιθούν να αποχωρήσουν.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 31 Μάιος 2017 10:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep