Ξανά εκτός ο Σόουζα

Αποθεραπεία ακολούθησε ο αμυντικός του Άρη. Συντηρητικό πρόγραμμα και για Πίτου Γκαρσία

Με προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη, ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (28/05, 17:00) απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Κωστένογλου είδε τον Ούγκο Σόουζα να ακολουθεί για ακόμα μία ημέρα πρόγραμμα αποθεραπείας. Το προπονητικό επιτελείο της ομάδας της Θεσσαλονίκης αποφάσισε να πάει συντηρητικά με τον 24χρονο Πορτογάλο μετά την θλάση που υπέστη στον δικέφαλο, καθώς θα απουσιάσει έτσι και αλλιώς λόγω καρτών από το επόμενο παιχνίδι και δεν υπάρχει λόγος βιασύνης. Έτσι, αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις από την επόμενη εβδομάδα.

Συντηρητικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Πίτου Γκαρσία λόγω ενοχλήσεων στο γαστροκνήμιο, κάτι που σημαίνει πως η συμμετοχή του στο ματς κόντρα στην «ελαφρά ταξιαρχία» θεωρείται αμφίβολη. Να θυμίσουμε πως το παιχνίδι του «Κλεάνθης Βικελίδης» θα χάσει και ο τιμωρημένος Χρήστος Μπούρμπος.

Παίκτες και τεχνική ηγεσία του Άρη ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί της Πέμπτης (25/05), όπου και θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση της ομάδας, στο «Δασυγένειο».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 24 Μάιος 2017 13:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep