Κωδικός: νίκη

Τρίποντο σωτηρίας απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα, ψάχνει ο Αιγινιακός

Στην τελική της ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Αιγινιακού ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα, για την 31η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.

Το συγκρότημα του Γιάννη Βλάχου παραμένει αήττητο εδώ και τρεις αγωνιστικές, μετά τις νίκες επί των Χανιά (5-1) και Καλλιθέας (1-0) και την εντός έδρας ισοπαλία με τον Παναιγιάλειο. Κόντρα στην ομάδα του Ευόσμου, θέλει, όχι μόνο να ανεβάσει το αήττητο του στα τέσσερα παιχνίδια, κάτι που θα αποτελέσει ρεκόρ για την φετινή περίοδο, αλλά να φτάσει και στην τεράστιας σημασίας νίκη. Και αυτό γιατί ενδεχόμενο τρίποντο θα φέρει την ομάδα στους 35 πόντους και θα την διατηρήσει σε απόσταση ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού, αλλά και από το "μαξιλαράκι ασφαλείας" των 37 πόντων, τρεις στροφές πριν το φινάλε.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο προπονητής της ομάδας της Βόρειας Πιερίας, δεν μπορεί να υπολογίζει σε τέσσερις ποδοσφαιριστές, ενόψει του αγώνα της Κυριακής. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Σκραπάρα, που αρχίζει και ενσωματώνεται στις προπονήσεις, όμως ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος, τον τραυματία Νίκο Ζούρκο και τους τιμωρημένους Ροντιόν Ζγκούρι και Τριαντάφυλλο Πασαλιδη.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 19 Μάιος 2017 13:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep