«Οικογένεια... ξανά»

Ο Κώστας Νικολαΐδης μίλησε για τη «μεταμόρφωση» του Αιγινιακού και ζήτησε σοβαρότητα και συγκέντρωση.

Τελείως διαφορετικό πρόσωπο δείχνει ο Αιγινιακός στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Η ομάδα της βόρειας Πιερίας παρά το νεανικό ρόστερ και την πίεση της παρουσίας κάτω από τη ζώνη, κατάφερε να απομακρυνθεί επτά πόντους από τις θέσεις υποβιβασμού και η επίτευξη του στόχου εξαρτάται αποκλειστικά από τα πόδια των ποδοσφαιριστών της. «Κλειδί» της αναρρίχησης, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο FL News ο Κώστας Νικολαΐδης, η επαναφορά του οικογενειακού κλίματος.

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Βλάχου στον πάγκο του Αιγινιακού ανέφερε στο FL News:

«Καταφέραμε να επαναφέρουμε το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα, που ήταν και ο πρώτος μας στόχος. Αυτός ήταν ο δρόμος της επιτυχίας. Στηριχτήκαμε στους παλιούς ποδοσφαιριστές, τους οποίους γνωρίζαμε και στην προηγούμενη θητεία μας. Προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε και κάποια τεχνικά κομμάτια. Καταφέραμε να είμαστε πάνω από την επικίδυνη ζώνη διότι ήμασταν ανταγωνιστικοί σε παιχνίδια με ισάξιους αντιπάλους.

Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, δεν έχει τελειώσει τίποτα. Υπάρχουν πέντε παιχνίδια και αν δεν είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, με μια ομάδα που έχει εξαιρετικό προπονητή».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 11 Μάιος 2017 16:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep